3_ΚΟΣΜΟΣ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είκοσι υπάλληλοι παραιτήθηκαν γιατί συνάδελφος δεν πήρε άδεια θανάτου γάτας

0
Μια νεαρή εκπαιδευόμενη σε μια δουλειά ζήτησε από τον προϊστάμενο άδεια για να πάει σπίτι, στην ετοιμοθάνατη γατούλα της.
Όπως δημοσιεύτηκε στο Reddit, ο προϊστάμενος αρνήθηκε να αφήσει τη νεαρή υπάλληλο να πάρει άδεια – της είπε ότι μόνο σε περίπτωση θανάτου ανθρώπου ή ασθένειας δίνεται άδεια- και η κοπέλα πήρε τα πράγματά της και έφυγε κλαίγοντας.
«Μόλις της είχε τηλεφωνήσει η μητέρα της για να της πει ότι η γάτα πεθαίνει και να έρθει αμέσως στον κτηνίατρο. Ήθελε μερικές μέρες άδεια, αλλά ο προϊστάμενος δεν την άφηνε» λέει η ανάρτηση.
Κι ενώ, συνήθως, τέτοιες συζητήσεις γίνονται σε κλειστά γραφεία, ο προϊστάμενος επέλεξε να τα πει δημοσίως.
«Το κορίτσι έκλαιγε, πήρε τα πράγματά της κι έφυγε τρέχοντας από το γραφείο» λέει ο συνάδελφος που ανέβασε την ιστορία στο Reddit.
Δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά, ο υπάλληλος που ανέβασε το περιστατικό υπέβαλε την παραίτησή του – ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι μιας και είχαν προηγηθεί μειώσεις μισθών και ένα 20% του προσωπικού είχε ήδη φύγει.
Ο δυσαρεστημένος υπάλληλος, με αφορμή τις φωνές στη νεαρή συνάδελφο, τελικά παραιτήθηκε και πριν φύγει έστειλε ένα αποχαιρετιστήριο μέιλ στους συναδέλφους, όπου εξηγούσε τους λόγους.
Πάνω από 20 άτομα ακολούθησαν το παράδειγμά του κι έφυγαν από την εταιρεία.
Κατά τις τελευταίες μέρες του στην εταιρεία ο προϊστάμενος που τα ξεκίνησε όλα με τη συμπεριφορά του πλησίασε τον υπάλληλο και τον κατσάδιασε γιατί οι αποχωρήσεις δυσαρέστησαν την εργοδοσία κι έτσι κινδύνευε να χάσει τη δουλειά του.
«Δεν νιώθω άσχημα γι’ αυτόν γιατί είναι ανόητος, αλλά η οικογένειά του θα χτυπηθεί σκληρά, γιατί ο τύπος δεν έχει άλλες ικανότητες να βγάζει λεφτά, παρά μόνο τις παρουσιάσεις στο Powerpoint» σχολίασε ο υπάλληλος στο Reddit.
Η ανάρτηση έγινε viral, με τους περισσότερους χρήστες να παίρνουν το μέρος του υπαλλήλου και να ασκούν σφοδρή κριτική στη συμπεριφορά του προϊσταμένου της εταιρείας, που τελικά έφτασε να τη διαλύσει.
πηγή: Sputniknews

Έτοιμο για εκτόξευση το «μάτι» της ανθρωπότητας στο Διάστημα

Previous article

Η Φωτογραφία της ημέρας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.