4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλυσίδα αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες της Δομής συνεχίζεται

0

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρώτη αλυσίδα αλληλεγγύης που δημιούργησε η ομάδα “Φίλοι του Κοινωνικού Ιατρείου Κορίνθου”. Εκατοντάδες πολίτες της Κορίνθου αλλά και της ευρύτερης περιοχής πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης ανταποκρινόμενοι στην έκκληση των μελών της ομάδας. Τα προϊόντα παραδόθηκαν χτες στην Δομή και, όπως ενημερώνει η Ομάδα σήμερα μπαίνει ο δεύτερος κρίκος στην αλυσίδα, που αφορά κυρίως είδη ένδυσης.

Χθες, Δευτέρα, μια αντιπροσωπεία από την «Ομάδα φίλων του Κοινωνικού Ιατρείου Κορίνθου» μεταφέραμε στην Ανοιχτή Δομή Προσφύγων πάρα πολλά είδη πρώτης ανάγκης (φάρμακα, γάλατα, πάνες, είδη υγιεινής κ.ά.) που μαζεύτηκαν από τη λίστα των αναγκών που μας είχε δοθεί”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η τόσο μεγάλη προσφορά από τους συμπολίτες μας, τόσο της Κορίνθου όσο και της ευρύτερης περιοχής, ήταν ένα ακόμα δείγμα ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, εξακολουθούμε να έχουμε ανοιχτές τις καρδιές μας για όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη δίπλα μας, είμαστε μαζί και είμαστε αλληλέγγυοι.

Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζουμε και αυτήν την εβδομάδα, εμπλουτίζοντας τη λίστα των πραγμάτων που έχουν ανάγκη. Μαζεύουμε επιπλέον:
– Παπούτσια (παιδιών και ενηλίκων)
– Κάλτσες (μόνο καινούργιες)
– Μπουφάν χειμωνιάτικα (ενηλίκων, πλυμένα και σε σακούλες)
– Κουβέρτες (σε σακούλες)
-Οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες

Κάθε πρωί 11.00 έως 1.00 στο χώρο του Κοιν. Ιατρείου – Αδειμάντου 83 – Κόρινθος

 

Επίσημη τοπική εορτή ανακηρύχτηκε η “Μάχη της Περαχώρας”

Previous article

Ραμνούντα και Βραυρώνα: Δυο αρχαιολογικά διαμάντια στις ακτές της Αττικής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.