2_ΕΛΛΑΔΑ

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Οι φωτογραφίες-σοκ που οδήγησαν σε έρευνα για εγκληματική οργάνωση

0
Έρευνα για τη στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση μελών των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» έχει ξεκινήσει η Ελληνική Αστυνομία.
Πριν από λίγο, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, διέταξε μεγάλη έρευνα για τη δράση της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και άλλων ομάδων σε περιφέρειες εκτός της περιφέρειας Αττικής.
Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή για τη διενέργεια μεγάλης προκαταρκτικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας θα ελεγχθεί εάν τελούνται ποινικά αδικήματα από τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας, όπως διέγερση σε ανυπακοή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ακόμα και εγκληματική οργάνωση.
Οι συμμετέχοντες σε αυτή την ομάδα του… παραλόγου, αναρτούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται να συμμετέχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις.
Το iefimerida.gr παρουσιάζει φωτογραφίες από τη… στρατιωτική εκπαίδευση της ομάδας των «θεματοφυλάκων του Συντάγματος», οι οποίοι συνεκπαιδεύονται με έφεδρους στρατιωτικούς.
Να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα επικίνδυνων και παράλογων ανθρώπων, ή κάποια μέλη της, συμμετείχαν στην αρπαγή του γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο, τον οποίο έδεσαν πισθάγκωνα και έσυραν στο τμήμα, όπου τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες. Την ομάδα «θεματοφύλακες του Συντάγματος» είχαν καλέσει γονείς-αρνητές, που ήθελαν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Φωτογραφίες: Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» με όπλα στα χέρια

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, στους κόλπους των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» υπάρχουν αρκετοί έφεδροι στρατιωτικοί, ενώ κάποιοι από τους εκπαιδευτές σχετίζονται και με την οργάνωση «Ιερός Λόχος» της Θεσσαλονίκης.

Κορονοϊός: 96 νεκροί και 3841 νέα κρούσματα σήμερα 13/12 στην Ελλάδα

Previous article

Google Doodle: Αφιερωμένο στην Τουρκάλα χημικό Remziye Hisar – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.