1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Αρχιφύλακας Κορίνθου: Είμαι αθώος! Άδικη η δίωξή μου-Με βασάνισαν (ηχητικό)

0

Τη δική του αλήθεια αποκαλύπτει με αποκλειστική συνέντευξη στο dikastikoreportaz.gr και τον Πέτρο Κουσουλό, ο πρώην αρχιφύλακας των φυλακών Κορίνθου ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την κατάθεση του σκληρού Έλληνα ποινικού ο οποίος δραπέτευσε και μετά την σύλληψή του υποστήριξε ότι του ζητήθηκαν 60.000 ευρώ προκειμένου να το σκάσει σαν κύριος.

«Είμαι άδικα στην φυλακή. Είδα την σκληρή όψη του συστήματος το οποίο υπηρετούσα όλα αυτά τα χρόνια», είναι τα πρώτα του λόγια μέσα από τις φυλακές Θεσσαλονίκης όπου κρατείται μετά την αιφνίδια μεταγωγή του στον Κορυδαλλό. Η σύλληψη του αρχιφύλακα πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την απόδραση του Έλληνα ποινικού, Δ.Π., στις 11 Νοεμβρίου.

Αρχικά παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο. Η ποινική του μεταχείριση όμως άλλαξε προς το δυσμενέστερο, μερικά 24ωρα μετά, όταν συνελήφθη ο Έλληνας ποινικός. Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς «έδωσε» τόσο τον αρχιφύλακα όσο και δυο ακόμη σωφρονιστικούς υπαλλήλους ως τους «επίορκους» οι οποίοι τον βοήθησαν να δραπετεύσει αντί 60.000 ευρώ εκ των οποίων έδωσε προκαταβολικά τις 30.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ

Και πάλι νερό Στυμφαλίας ο καποδιστριακός δήμος Κορινθίων

Previous article

Ινδία: Έφηβος αποκεφάλισε την έγκυο αδερφή του με δρεπάνι – Η μητέρα κρατούσε τα πόδια της

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.