1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Επίσημη επίσκεψη υψηλών προσκεκλημένων του Σ.Ε.Α.Κ. στην Αρχαία Κόρινθο

0

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου ( Σ.Ε.Α.Κ.) στο πλαίσιο γνωριμιών του με θεσμικούς φορείς του επαγγελματικού κλάδου και στην προσπάθεια του να συμβάλει θετικά στην ανάδειξη και τουριστική προβολή της αρχαίας Κορίνθου στον εσωτερικό τουρισμό υποδέχτηκε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στην Αρχαία Κόρινθο
δύο σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας:
τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας ( Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) Γεώργιο Καββαθά. Τους δύο Προέδρους συνόδευε και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας ( Ε.Σ.Ε.Ε.) Νικόλαος Κουγιουμτζής .

Ο Σύλλογος υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους του στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου και στην συνέχεια ακολούθησε η ξενάγηση τους στο αρχαιολογικό μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο .

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Παπαμιχαήλ πρόσφερε στους καλεσμένους αναμνηστικά δώρα με τοπικό χαρακτήρα. Το ένα ήταν ένα αντίγραφο του αρχαίου ναού του Απόλλωνα, το δεύτερο ένα βιβλίο με τίτλο ”Αρχαία Κορινθία – Από τους προϊστορικούς χρόνους έως το τέλος της αρχαιότητας” επιστημονικής επιμέλειας κ. Κωνσταντίνου Κίσσα με την ιστορία της περιοχής και ένα τοπικό προϊόν (Οξύμελι).

Ο Σύλλογος εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του τόσο για την επιτυχία της επίσκεψης όσο και για τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν οι προσκεκλημένοι του από την επίσημη επίσκεψη τους στην Αρχαία Κόρινθο .
Παράλληλα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και το προσωπικό του αρχαιολογικού μουσείου.
Κατά την επίσκεψη των καλεσμένων του Συλλόγου ,τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται στα πλαίσια του περιορισμού της νόσου του Covid-19.

 

Η μνήμη ως δημιουργός ταυτότητας – Παρέμβαση του Δημάρχου Κορινθίων στο συνέδριο για το 2021

Previous article

Στις Βρυξέλλες για το post covid συνέδριο το Επιμελητήριο Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.