ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ξεκινάει την Τρίτη 16/11 η πρόσκληση για την πρόσληψη 34 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων

0

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσης  Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας  Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
101 Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Λουτράκι Π.Ε. Κορινθίας ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρου [Γ΄ (C) κατηγορίας – χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου] 8 μήνες 1
 102  Λουτράκι Π.Ε. Κορινθίας ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρου [Γ΄ (C) κατηγορίας – με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου]  8 μήνες  4
 103  Λουτράκι Π.Ε. Κορινθίας  ΔΕ Ηλεκτρολόγοι  8 μήνες  2
 104  Λουτράκι Π.Ε. Κορινθίας ΥΕ Εργάτες καθαριότητας – συνοδοί απορριμματοφόρου  8 μήνες  27

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, δυνάμει της Ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2021 του Δήμου μας, για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, ορίζεται ως εξής: από 16-11-2021, ημέρα Τρίτη έως και 25-11-2021, ημέρα Πέμπτη.

Η αίτηση συμμετοχής με συνημμένα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά θα υποβληθεί είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Ανεβάζει τους τόνους ο Σταυρέλης: “Μειώστε τα τέλη καθαριότητας, ελάχιστο το έργο σας”

Previous article

Βραχάτι και Λουτράκι κλείνουν και τα εμπορικά καταστήματα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.