ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Εντυπωσιακό, αλλά και τόσο απλό – δόθηκε σε χρήση το “μπαλόνι” που έκανε το ανοιχτό γήπεδο, κλειστό…

0

Σε χρήση δόθηκε η αθλητική εγκατάσταση – “μπαλόνι” στο ΔΑΚ Κορίνθου. Πρόκειται για το ανοιχτό γήπεδο δίπλα στο κλειστό, που μετατράπηκε μέσα σε λίγες ημέρες σε κλειστό, προκειμένου να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες των σωματείων και να εκπληρώσει ένα αίτημα χρόνων. Πρόκειται για ένα έργο απλό, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό με την χρήση τέντας, που θα προστατεύει τους αθλητές στην διάρκεια των αγώνων και των προπονήσεων από την βροχή και τον ήλιο.

“Αφουγκραστήκαμε τις μεγάλες ανάγκες των σωματείων και των αθλητών και προχωρήσαμε σε αυτήν την παρέμβαση. Εύχομαι όλοι σας να το χαρείτε” ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, στη μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας , σημειώνοντας πως θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις με στόχο βεβαίως την δημιουργία ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας μίλησε για τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν και ολοκληρώθηκαν ώστε να διευκολυνθούν τα σωματεία ενώ ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας έκανε λόγο για “ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”.

Θέρμες ήταν και οι αναφορές των διοικήσεων των σωματείων μπάσκετ και βόλεϊ οι οποίες σύσσωμες έδωσαν το παρόν.

 

Ζάχαρη στη διατροφή – 10 τρόποι να μειώσετε την πρόσληψή της

Previous article

Έρχεται το Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.