ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νέο “κλειστό γυμναστήριο”, δίπλα στο κλειστό δημιουργεί ο δήμος Κορινθίων

0

Μία εντυπωσιακή κατασκευή τύπου “φούσκα” δημιουργεί ο δήμος Κορινθίων στο Αθλητικό Κέντρο της πόλης, προκειμένου να καταφέρει να φιλοξενήσει τις αθλητικές ομάδες που υπάρχουν στα διοικητικά του όρια. Η “φούσκα” δημιουργείται στο ανοιχτό γηπεδάκι, δίπλα ακριβώς από το κλειστό γυμναστήριο, και ήδη οι πρώτες αντιδράσεις των αθλητικών σωματείων φαίνεται να είναι θερμές.

Η συγκεκριμένη κατασκευή θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες επίλυσης χρόνιων προβλημάτων ανεύρεσης ωρών προπόνησης από τα σωματεία, ανοίγει το δρόμο με μικρό οικονομικό κόστος, να διαμορφωθούν αντίστοιχα προπονητήρια και σε άλλες περιοχές.

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου σε ανακοίνωσή της χαιρετίζει την δημιουργία του νέου “κλειστού” γηπέδου:

Στην πρωτοπορία ο Δήμος Κορινθίων με την εγκατάσταση ελαφριάς κατασκευής προπονητηρίου στην Κόρινθο. Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε ως Ένωση, τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στον Δήμο Κορινθιών και προσωπικά στο Δήμαρχό, όσο και στην Διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων, για την απόφασή τους να προχωρήσουν στην εγκατάσταση κλειστού ελαφριάς Κατασκευής Προπονητηρίου, εντός των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου.

Η κατασκευή της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης, εκτός της επίλυσης χρόνιων προβλημάτων ανεύρεσης ωρών προπόνησης από τα σωματεία, ανοίγει το δρόμο με μικρό οικονομικό κόστος, να διαμορφωθούν αντίστοιχα προπονητήρια και σε άλλες περιοχές. Τόσο στις γειτονιές και τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κορινθιών, όσο και για άλλους Δήμους στην Πελοπόννησο.

Ελπίζουμε την πρωτοπορία του Δημάρχου κ. Νανόπουλου Βασίλη, να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμαρχοι, επιλύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία από έλλειψη Κλειστών Αθλητικών Υποδομών. Το οφείλουμε στην Νεολαία και στους πολιτες, σε μια εποχή που εθισμός στο διαδίκτυο επιβάλλει να τα επαναφέρουμε στον Αθλητισμό και την υγιή ενασχόληση. Γιατί «Αθλητισμός χωρίς Αθλητικούς Χώρους σημαίνει Παιδεία χωρίς σχολεία».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Facebook: Μια μικρή εταιρεία που έχει κατοχυρώσει το Meta ζητεί 20 εκατ. από τον Ζούκερμπεργκ

Previous article

Δείτε τα 16 Ζευγάρια της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.