ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Στο Λουτράκι το 2022 το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley K18

0

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε σήμερα την ανάληψη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος beach volley Κ18, το οποίο θα διεξαχθεί από 1 έως 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο Λουτράκι.

Για την Ε.Ο.ΠΕ., όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, είναι πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη που δείχνει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.E.V.), καθώς μετά την αποδοχή των προτάσεων για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων (Κ20) και κορασίδων (Κ17) σάλας για το 2024, αποδέχθηκε και την διεξαγωγή μιας αναπτυξιακής Ευρωπαϊκής διοργάνωσης beach volley στην Ελλάδα το 2022.
 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Λουτράκι στις αρχές Σεπτεμβρίου (1-4/9/2022), με την πόλη της Πελοποννήσου να επιστρέφει στη διεξαγωγή σπουδαίων διοργανώσεων μετά από 14 χρόνια, καθώς το 2008 είχε φιλοξενήσει και πάλι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley K18.

Να υπενθυμίσουμε, ότι στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021 στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, στα κορίτσια οι Πιτσιγκώνη, Ζαφειρίου κατέλαβαν την 9η θέση και στα αγόρια οι Καρδούλιας, Μουτάφης την 17η.

Οι διοργανώσεις στις ηλικίες Κ22 και Κ20 θα διεξαχθούν στην Ολλανδία και στην Τουρκία αντίστοιχα.

Ξεκίνησε η κατασκευή του τερματικού σταθμού του προαστιακού στο Λουτράκι

Previous article

Ιεράπετρα: Σκότωσε τη 48χρονη σύζυγό του με οκτώ μαχαιριές -Η 13η γυναικοκτονία από τις αρχές του χρόνου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.