ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κορωνοϊός – Τσιόδρας: Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους

0

Ξεκάθαρο μήνυμα για την ανάγκη ενίσχυσης των εμβολιασμών έναντι του νέου κορονοϊού έστειλε ο Σωτήρης Τσιόδρας, τον οποίο επιστράτευσε η κυβέρνηση για να πείσει τους μη εμβολιασμένους με φόντο την χαμηλή κάλυψη σε περιοχές της χώρας, την ασφυξία στα δημόσια νοσοκομεία και την εξάντληση του υγειονομικού προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια των έκτακτων ανακοινώσεων, ενόψει και του δύσκολου χειμώνα σε ό,τι αφορά την πανδημία, ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας παρουσίασε μελέτη, που έχει εκπονηθεί σε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας με επικεφαλής τον ίδιο για τα αντισώματα και την ανοσία των εμβολιασμένων και έγινε δεκτή για δημοσίευση.

Ο κ. Τσιόδρας παρουσίασε τα στοιχεία για να καταρρίψει παρερμηνείες των επιστημονικών δεδομένων που οδηγούν σε λανθασμένες αντιλήψεις και άρνηση εμβολιασμού. Εξήγησε ότι όσο αυξάνεται η εμβολιαστική κάλυψη εμφανίζονται κρούσματα και σε εμβολιασμένους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα εμβόλια δεν δουλεύουν και δεν είναι αποτελεσματικά.

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Previous article

Ένα βήμα πιο κοντά στα “μπαζώματα” Αγίου Νικολάου ο δήμος Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.