2_ΕΛΛΑΔΑ

Xάος στην Αθήνα από την κακοκαιρία

0

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει ολόκληρη τη χώρα, δημιουργώντας δεκάδες προβλήματα, ενώ στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους δρόμους. Στους δρόμους της Αττικής επικρατεί κομφούζιο με τους οδηγούς να παραμένουν για ώρα μέσα στα οχήματά τους. Αρκετοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει με αποτέλεσμα να είναι απροσπέλαστοι.

Την ίδια ώρα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της Λεωφόρου Κηφισίας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού από την κακοκαιρία «Μπάλλος». Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος του Φάρου Ψυχικού.

Οι ισχυρές καταιγίδες, που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάλλος», είχε ως αποτέλεσμα λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς -Βούλα να καλυφθεί σχεδόν ολόκληρο από νερό, ενώ ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

Το λεωφορείο στην παλαιά λ. Ποσειδώνος καλυμμένο από τα νερά -Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια πλημμύρισε σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα οι μαθητές να αναγκαστούν να αποχωρήσουν ισορροπώντας πάνω σε θρανία που στήθηκαν μέχρι την έξοδο του σχολείου. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση των υδάτων. Στο σχολικό συγκρότημα στεγάζονται το 2ο Δημοτικό, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο.

Δεν είναι η Καππαδοκία. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτό που βλέπετε βρίσκεται στην Ελλάδα

Previous article

Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού οργάνου Δήμου Κορινθίων – Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες – Ισχυρή σύσταση προσοχής στους πολίτες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.