ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Σκληρή ανακοίνωση Νανόπουλου για την αναβολή του δημοτικού συμβουλίου – Τι συνέβη με την εισήγηση για τον φωτισμό

0

Me μία σκληρή, προσωπική ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο facebook ο Βασίλης Νανόπουλος αναφέρθηκε στην απουσία της αντιπολίτευσης από το χτεσινό δημοτικό συμβούλιο που δεν επέτρεψε να γίνει η συνεδρίαση. Αφορμή για την απουσία σύσσωμης της αντιπολίτευσης ήταν η έλλειψη εισήγησης για το πέμπτο θέμα της συνεδρίασης που αφορούσε την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού.

Η πλευρά του δημάρχου αναφέρει πως εισήγηση δεν υπήρχε επειδή η Τεχνική Υπηρεσία ήθελε να αποσαφηνιστούν κάποια θέματα γύρω από την σύμβαση, γεγονός που δεν επέτρεπε να καταθέσει την εισήγησή της, απο την πλευρά της αντιπολίτευσης ωστόσο κάνουν λόγο για πολύ σοβαρές ενστάσεις που έχουν κατατεθεί. Σε κάθε περίπτωση η συνεδρίαση αναβλήθηκε για την επόμενη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται -λογικά- να υπάρξει εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κορινθίων αναφέρει:

«Χθες αναβλήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επειδή απουσίασε η αντιπολίτευση και δεν υπήρξε απαρτία. Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα. Πρόσχημα για την απουσία ήταν η μη γραπτή εισήγηση στο θέμα του φωτισμού, όπου διευκρινήσεις σε 2-3 σημεία ζήτησε η τεχνική υπηρεσία και φυσικά δεν μπορούσε να δοθεί εισήγηση.
Η προεκλογική υπόσχεση για περισσότερο φως θα υλοποιηθεί από τη δημοτική μας αρχή παρά την κωλυσιεργία της αντιπολίτευσης στο δήμο. Οι δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να είναι παρόντες στα δημοτικά συμβούλια και να παίρνουν θέση στα ζητήματα του δήμου, για αυτό ψηφίστηκαν από τους δημότες», αναφέρει ο δήμαρχος Κορινθίων.

Επίσκεψη Χρ.Δήμα στην Αρχαία Σικυώνα.

Previous article

Η Άγκυρα ενοχλήθηκε και από τον εορτασμό της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου [photo]

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.