2_ΕΛΛΑΔΑ

Φώφη Γεννηματά: “Δεν θα είμαι υποψήφια για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ”

0

Με ανάρτησή της στο Facebook η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ανακοίνωσε την αποχώρηση  της από την διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, για λόγους υγείας.

Όπως αναφέρει η κ. Γεννηματά, η οποία το βράδυ της Δευτέρας εισήχθη στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” με συμπτώματα ατελούς ειλεού, “η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής“. Όπως τονίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μέχρι την ανάδειξη της νέας ηγεσίας ως Πρόεδρος και ως βουλευτή, προτεραιότητά της “παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης”.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Γεννηματά, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού, εισήχθη στο νοσοκομείο εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας, με συμπτώματα ατελούς ειλεού, κατάσταση που οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τις εξελίξεις αυτές, σε ανακοίνωσή του αναφέρεται ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα. Αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και αγαπημένος φίλος
Σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζει: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Λέσβος: Ανακαλύφθηκε νέο αναπαραγόμενο είδος πτηνού το Φοινικοτρύγονο – Πώς εμφανίστηκε

Previous article

Επίσκεψη στη Υπουργό Πολιτισμού πραγματοποίησαν η Μαριλένα Σούκουλη & ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.