ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ματαιώνεται η κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων τένις στην Κόρινθο

0

Στην απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Κορινθίων να ματαιώσει την ολοκλήρωση των έργων για το τα τέσσερα γήπεδα τένις στον Αγιώργη αναφέρθηκε ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός

Σήμερα με απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου μας, ματαιώθηκε η κατασκευή της ολοκληρωμένης εγκατάστασης, που θα περιλάμβανε κτιριακό συγκρότημα και τέσσερα γήπεδα τένις στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στην Κόρινθο”, αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης Πορεία Ευθύνης.

Ο κ. Νανόπουλος χέρι χέρι με τον κύριο Σταυρέλη αποφάσισαν, ότι δεν είναι αναγκαία αυτή η αθλητική εγκατάσταση, η οποία θα έδινε τη δυνατότητα στο Δήμο μας να διοργανώνει ακόμα και διεθνείς αγώνες τέννις. Το άθλημα το οποίο σήμερα είναι όσο κανένα άλλο σε ανάπτυξη στη χώρα μας με διεθνείς διακρίσεις, στην Κόρινθο αποφασίστηκε, ότι δεν πρέπει να έχει τις δικές του με σύγχρονες προδιαγραφές εγκαταστάσεις. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτήν την απόφαση, απλώς απουσιάζει η βούληση της σημερινής δημοτικής αρχής να κατασκευάσει τα γήπεδα τέννις, όπως όφειλε να κάνει ξεπερνώντας τα προβλήματα που είχαν δημιουργήσει ελάχιστοι συμπολίτες μας με προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Τα βασικότερα προβλήματα είχαν θεραπευθεί από την δική μας προσπάθεια. Ελάχιστα έπρεπε να γίνουν για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την προσφυγή και δεν έγιναν. Οι υποσχέσεις που προεκλογικά δόθηκαν για την ματαίωση του έργου όμως, φαίνεται ότι είναι πάνω από τα συμφέροντα των δημοτών και της ανάπτυξης του δήμου. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ; Η κατάργηση έργων που έχουν και οι ίδιοι εγκρίνει;

Αδυνατούν να ολοκληρώσουν τα έργα που τους παραδώσαμε σε εξέλιξη και μάλιστα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Μας απαντούν για 3η χρονιά με την πρόταση του τεχνικού τους προγράμματος για το 2022, να μην περιέχει κανένα ουσιαστικό έργο που θα έδινε ώθηση στην ανάπτυξη του δήμου και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Railbiking στην Ελλάδα: Ποδηλατώντας στις παλιές ράγες της Κακιάς Σκάλας

Previous article

Δεύτερη σε εμβολιασμούς στην Πελοπόννησο η Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.