ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κορινθία βρέθηκε ο Λοβέρδος (φωτό)

0

Την Κορινθία επισκέφθηκε το Σάββατο ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο της εσωκομματικής διαδικασίας του κόμματος, για την ανάδειξη νέου Προέδρου. Ο κ. Λοβέρδος επισκέφθηκε την διώρυγα της Κορίνθου που παραμένει κλειστή, το Ζευγολατιό, το Βραχάτι, το Ξυλόκαστρο και το Κιάτο, ενώ το απόγευμα βρέθηκε στην Κόρινθο σε εκδήλωση – ομιλία σε κεντρικό καφέ.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που κάθονται και εξωτερικοί χώροι

Πριν από την ομιλία του ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ σχολιάζοντας την περιοδεία του δήλωσε πως στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και συνέχισε:

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

«Πάρα πολύς κόσμος, πάρα πολλά τα θέματα που μου ήρθαν με τη μορφή ερωτημάτων και τοποθετήσεων μία πραγματική ανοιχτή διαβούλευση σε χώρους ανοιχτούς, μια υποδειγματική σχέση ανθρώπων ενός δημοκρατικού και μεγάλου κόμματος. Την ημέρα των εκλογών, εάν οι πολίτες με προτιμήσουν με επιλέξουν και με αναδείξουν Πρόεδρο, το βράδυ θα είμαι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που εξέφρασε μετά τη μεταπολίτευση τη δημοκρατική παράταξη και θα την εκφράσει και τον 21ο αιώνα.

Ζητώ από όλους τους πολίτες, ζητώ από όλους τους άντρες και γυναίκες του Νομού που έχουν στο μυαλό τους την παράταξή μας ως κάτι σοβαρό και θετικό, από όλες και όλους ανεξαρτήτως τι έχουν ψηφίσει στις εκλογές να έρθουν στις 5 Δεκεμβρίου να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου να στηρίξουν όμως και τις δημοκρατικές διαδικασίες, να προχωρήσουμε με αισιοδοξία για το μέλλον με δύναμη για να κάνουμε πράξη αυτό που οι πολίτες ζητούν».

Ηνωμένα Έθνη: Πάνω από 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πασχίζουν για νερό μέχρι το 2050

Previous article

Τα πυρηνικά είναι η τελευταία γραμμή άμυνας της Γης από αστεροειδείς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.