5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μίκης Θεοδωράκης – Τότε θα ανοίξει η διαθήκη του – Τι περιμένει από αυτήν ο Νίκος Κουρής

0

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 αφήνοντας πίσω του μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη. Έναν μήνα μετά το πέρασμά του στην αιωνιότητα ένας άντρας, ο Νίκος Κουρής, εμφανίζεται και ισχυρίζεται πως είναι γιος του εκτός γάμου. Χρησιμοποιεί μάλιστα το επίθετο «Θεοδωράκης».

Αμέσως ξεκινά μία δικαστική διαμάχη της Μαργαρίτας Θεοδωράκη και του Νίκου Κουρή με το μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών να αποφασίζει ότι προσωρινά ο δεύτερος δεν θα μπορεί πλέον να λέγεται «Θεοδωράκης». Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες όπως και αναμένεται και το άνοιγμα της διαθήκης στις 18 Οκτωβρίου. Ο 54χρονος, ωστόσο, επιμένει πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη τονίζοντας πως αυτό θα αποδειχθεί από τη εξέταση DNA.

Σχετικά με την διαθήκη είχε δηλώσει: «Θα σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση και φυσικά να δημοσιεύουν τη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη. Περιμένω όλα και τίποτα από τη διαθήκη. Αφήστε να βγει η διαθήκη. Εγώ περίμενα τη διαθήκη ας την περίμεναν και οι άλλοι που βιάστηκαν και φοβούνται».

Ανατιμήσεις – Διπλασιάζεται το επίδομα ρεύματος και θέρμανσης – Μέχρι πότε θα ισχύουν τα μέτρα

Previous article

H παράταξη Τατούλη καταγγέλλει τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τον Περιφερειάρχη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.