2_ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρισε η Δυτική Ελλάδα, έπεσαν δέντρα, ζημιές σε οχήματα -Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λάρισα (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Επέλαση της κακοκαιρίας Αθηνά από τα Δυτικά με βροχές και καταιγίδες να σαρώνουν το Ιόνιο και προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας. Μέχρι αυτή την ώρα καταγράφηκαν ζημιές σε Ηπειρο, Κέρκυρα, Παξούς, Κεφαλλονιά, Λάρισα ενώ σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, από τους ισχυρούς ανέμους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα η Καρίτσα στη Λάρισα
Σε εξέλιξη η κακοκαιρία στην περιοχή της Λάρισας, με πλημμυρισμένους δρόμους και ισχυρούς ανέμους. Αναγνώστης του larissanet.gr έχει ενημερώσει πως το ίδιο έντονα ήταν τα φαινόμενα σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και στην Καρίτσα του Δήμου Αγιάς, ενώ από τις 4 τα ξημερώματα η κοινότητα δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα.

Ζημιές στην Κέρκυρα
Η κακοκαιρία «Αθηνά» χτύπησε την Κέρκυρα, με αποτέλεσμα κεντρικοί δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια, αυλές σπιτιών να έχουν πλημμυρίσει, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν και στο επαρχιακό δίκτυο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε τρεις κλήσεις για παροχή βοήθειας σε ΙΧ αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν στους δρόμους, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ενώ έλαβε 130 κλήσεις συνολικά. Οπως αναφέρει το corfutvnews ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε 37 περιπτώσεις κυρίως για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και αφαιρέσεις αντικειμένων, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει για την απομάκρυνση δέντρου που ξεριζώθηκε από τους δυνατούς ανέμους και έκλεισε την επαρχιακή οδό Πέλεκα, στο ύψος της διασταύρωσης προς Καλαφατιώνες. Μάλιστα το δέντρο έπεσε επάνω σε καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ, με συνέπεια να προκληθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.

Πύργος ναυαγοσώστη πάνω σε όχημα
Την ίδια ώρα, δέντρο έπεσε στο στέγαστρο του προαύλιου του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας, προκαλώντας υλικές ζημιές. Οι άνεμοι πνέουν με τέτοια ένταση που «σήκωσαν» τον Πύργο του Ναυαγοσώστη στην παραλία του Ύψου και τον έριξαν πάνω σε όχημα.

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα: Βροχές φέρνει σήμερα η “Αθηνά” σε όλη την Κορινθία (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Previous article

Έκτακτη συνεδρίαση για τη ΔΕΗ ζητούν 21 περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.