ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Κόρινθος κατά διαιτητών

0

Την επομένη της αναμέτρησης με τον ΑΟ Λουτράκι, η Κόρινθος εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για εμμονές και εγκλήματα σε βάρος της από συγκεκριμένους Κορίνθιους διαιτητές, τους οποίους δεν κατονομάζει, ενώ όπως επισημαίνεται θα ζητήσει συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας και τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ, Μιχάλη Τσιχριτζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

«Οι εμμονές και οι ιδεοληψίες που επικρατούν στους κόλπους της κορινθιακής διαιτησίας εδώ και έξι χρόνια εναντίον της Ομάδας μας και εκφράζονται μέσω συγκεκριμένων διαιτητών θα σταματήσει ΣΗΜΕΡΑ.

Οι αγώνες μας μεταδίδονται όλοι μέσω live streaming για να σταματήσει η σπέκουλα και η προπαγάνδα από τους γνωστούς “κύκλους “. Πιστέψαμε λανθασμένα ότι τα όργια και τα εγκλήματα που έγιναν τα δυο τελευταία χρόνια θα τελείωναν.

Οι ευθύνες είναι όλες ΔΙΚΕΣ σας και να θυμάστε ότι στην δράση δημιουργείται ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ με άγνωστα αποτελέσματα. Κορίνθιοι Διαιτητές και επόπτες με προφανή ταλέντο και ήθος δυστυχώς “δηλητηριάζονται” από τους ” Διαιτητοπαέερες “- “Μέντορες” που έχουν την κύρια ευθύνη για την εικόνα της κορινθιακής διαιτησίας πλέον και στις εθνικές κατηγορίες.

Τα βίντεο των αγώνων από διαιτησίες τύπου (Χιλιομοδίου – ΑΟ Λουτράκι – Ισθμιακού- Κύψελου κλπ) τα τελευταία δύο χρόνια καταδεικνύουν πλέον σε όλους τους Κορίνθιους πρόσωπα και πρακτικές στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Ουδείς μπορεί να συνεχίζει να κρύβεται…. Τα ονόματα σας συζητιούνται σε όλα τα γήπεδα σε όλες τις ομάδες και καθήκον μας για να προστατεύσουμε την Ομάδα μας την ΚΟΡΙΝΘΟ 1963 είναι να ξεσκεπάσουμε αυτούς που κρύβουν το κεφάλι τους στο χώμα σαν τους στρουθοκαμήλους ενώ όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι.

Σήμερα κιόλας θα ζητήσουμε συνάντηση με την Επιτροπή διαιτησίας και με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθιας».

Τέλος στον «Γολγοθά» της κοπής ή κλάδευσης δέντρων από κήπους και αυλές

Previous article

Κορινθία: “Σφύριξε κι έληξαν” οι πρώτες καταλήψεις – εξώδικα σε τρία σχολεία από γονείς για την μάσκα…

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.