ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτείται από πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Αρκουμανέας

0

Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχει αποχωρήσει από την θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ ο κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας. Μάλιστα δεν αποκλείεται η παραίτηση να ανακοινωθεί στον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη και σήμερα, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν προγραμματισμένη η σχετική ανακοίνωση να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη. Η σχετική όμως διαρροή στον Tύπο, φαίνεται να επισπεύδει τις εξελίξεις.

Ο κ. Αρκουμανέας ανέλαβε την προεδρεία του ΕΟΔΥ μετά την ανάληψη των καθηκόντων Υπουργού Υγείας από το Βασίλη Κικίλια με τον οποίο φέρεται να έχει φιλικές σχέσεις. Η αλλαγή της ηγεσίας στο Υπουργείο Υγείας, οδηγεί και στην εν λόγω απομάκρυνση, αν και ο κ. Αρκουμανέας δεν φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος από την αποχώρηση αυτή.

Θα πρέπει να πούμε ότι εκ του αποτελέσματος και μετά από περίπου 20 μήνες πανδημίας, διαπιστώνεται ότι κατά την προεδρεία του κ. Αρκουμανέα, ο οργανισμός δεν αντεπεξήλθε όσο θα έπρεπε, στις αυξημένες απαιτήσεις που προέκυψαν. Πολλά θέματα μπορεί να μην ήταν απόλυτα δικής του ευθύνης όμως όφειλε να μπορέσει να οργανώσει το σημαντικό πλήθος των εργαζομένων εκεί.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και το νέο πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

BODY WORLDS : Η μοναδική έκθεση πραγματικών ανθρωπίνων σωμάτων στην Αθήνα

Previous article

Υπογράφηκε η σύμβαση για την περίφραξη της Διώρυγας της Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.