ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Φεστιβάλ γαστρονομίας στο Λουτράκι

0

Το Φεστιβάλ οργανώνεται από την εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, με την ενεργό συμμετοχή των επιχειρήσεων εστίασης-μελών του Συλλόγου Επισιτιστών «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»

Το Φεστιβάλ οργανώνεται από την εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand, υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων με την ενεργό συμμετοχή των επιχειρήσεων εστίασης-μελών του Συλλόγου Επισιτιστών «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ».

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση του Φεστιβάλ θα γίνει τον Ιούνιο του 2022 με πλήθος εκδηλώσεων όπως: -ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΕΣ

-ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΕΣ

-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

-ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

-ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και κείμενο που λέει "Taste of Loutraki Γαστρονομικό Φεστιβάλ 2021"

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 (αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα) θα οργανωθεί ένας προπομπός του Φεστιβάλ, όπου για μία μέρα θα υλοποιηθούν στοχευμένες δράσεις για τους Έλληνες (ντόπιους και επισκέπτες) και τους διεθνείς επισκέπτες, που θα βρίσκονται στην περιοχή.

Σκοπός του προπομπού αυτού είναι να γίνει μια πρώτη επίσημη παρουσίαση του project στην Ελλάδα αλλά και στις διεθνείς αγορές του τουρισμού.

Θα προσκληθούν Έλληνες δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων , στους οποίους θα παρουσιαστεί το project, έτσι ώστε το 2022 να είναι έτοιμο προς πώληση και προβολή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .

Η εταιρεία Respond On Demand θα επικοινωνήσει το Φεστιβάλ του 2022 στη μεγάλη database τουριστικών γραφείων εξωτερικού που διαθέτει, προκειμένου να το εντάξουν στα μελλοντικά τους πακέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Λουτρακίου στο email: info@lto.org.gr, ή στην εταιρεία Respond On Demand Ltd στο τηλέφωνο 6932230665 και στο email: respondirector@gmail.com

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα του γαστρονομικού φεστιβάλ, Taste of Loutraki, σε Facebook & Instagram

Σύγκριση των εξαγγελιών Μητσοτάκη – Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ: Οι στοχεύσεις και οι προτάσεις

Previous article

Παραμονή Λουκά στη Νεμέα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.