ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Corinth Living Streets: Tα “Καλάμια” γέμισαν ποδηλάτες

0

Με μεγάλο ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη δράση. Ο δήμαρχος Κορινθίων έδωσε το σύνθημα για την βόλτα, γιατί περί βόλτας πρόκειται και όχι αγώνα, και έτσι οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από το Άγαλμα Διογένη και Αλέξανδρου (τέρμα Γ. Παπανδρέου) για την όμορφη ποδηλατάδα με όλο τον απαραίτητο εξοπλίσμο και τα κράνη τους.

Το Corinth Living Streets αποτελεί μία ακόμα ευρωπαϊκή αναγνώριση για το Δήμο Κορινθίων, υλοποιείται σε συνεργασία με τη ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για το Κλίμα (European Climate Initiative – EUKI) μέσω του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας (Federal Ministry of the Environment, Nature Conservation and Nuclear Safety – BMU).

Συντονιστής του έργου είναι το Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Energy Cities», το οποίο αποτελεί και επικεφαλής του Γραφείου του Συμφώνου των Δημάρχων. Την υλοποίηση του Living Streets έχουν αναλάβει η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ στην Ελλάδα, το Δίκτυο Terra Hub στην Κροατία και το Δίκτυο OesteSustentável στην Πορτογαλία.

(Πηγή: Press crew, Corinthlivingstreets.com)

Σαν σήμερα: 11η Σεπτεμβρίου – Η επίθεση κατά των δίδυμων πύργων σε αριθμούς

Previous article

Φιλικό παιχνίδι του Κύψελου με την ομάδα προσφύγων από την Δομή φιλοξενίας Κορίνθου.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.