4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αλ Πατσίνο αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη με αναμνήσεις από το Serpico: «Θα τον θυμόμαστε για πάντα»

0

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει σε παγκόσμιο επίπεδο ο θάνατος του Μίκη Θεοδωράκη, με τον διάσημο ηθοποιό Αλ Πατσίνο να αποχαιρετά τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το 1973 η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη αντηχούσε σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες της εποχής, μέσα από την ταινία «Serpico», με πρωταγωνιστή τον νεαρό τότε, Αλ Πατσίνο.

Σήμερα, ο διάσημος ηθοποιός αποχαιρετά τον φίλο και συνεργάτη του Μίκη Θεοδωράκη με μία συναισθηματικά φορτισμένη δήλωση, στο Mega.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα τη μουσική του για την ταινία “SERPICO”. Ήταν στο γραφείο του παραγωγού στο Μανχάταν στον 16ο με θέα τον νυχτερινό ουρανό φωτισμένο και εκείνος έπαιζε το μουσικό θέμα (sountrack) της ταινίας. Φυσικά, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό εκείνη η σκηνή, όταν άκουσα για τον θάνατό του» ανέφερε ο Αλ Πατσίνο.

«Και ήξερα, όταν άκουσα τη μουσική του εκείνο το βράδυ… στην πραγματικότητα είπα “το ‘χει, έχει την ταινία…το ”έπιασε… ουάου’. Αυτή είναι η ανάμνησή μου! Όπως βέβαια και η μουσική για τον Ζορμπά καθώς και για άλλα θέματα ταινιών που έγραψε στην καριέρα του. Τι χάρισμα… Θα μας λείψει και θα τον θυμόμαστε για πάντα!» είπε ο διάσημος ηθοποιός.

Επίσημα εγκαίνια και Αγιασμός των γραφείων Διοίκησης του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.)

Previous article

Ποιος την ζωή μου: όλη η υπέροχη παράσταση – αφιέρωμα στην ζωή του Μίκη (VIDEO)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.