ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Προειδοποιήσεις Νανόπουλου για τον χειμώνα: “θα υπάρξουν προβλήματα στα καμένα”

0

Μία σειρά απο ενδιαφέροντα θέματα προέκυψαν στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που άνοιξε τον δρόμο για την έγκριση του ΓΠΣ. Τα πιο ενδιαφέροντα αφορούσαν τις απαντήσεις του δημάρχου για το Open Mall (σε συνέχεια της κριτικής που ασκήθηκε από τον Νίκο Σταυρέλη) και για τα αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται στις καμένες εκτάσεις από τις περσινές φωτιές (δημοτική ενότητα Σαρωνικού).

Για το Open Mall ουσιαστικά ο κ. Νανόπουλος αναγνώρισε τον ρόλο του Νίκου Σταυρέλη ως μοναδικής πλέον αντιπολίτευσης: “αναμενόμενο είναι να κάνει κριτική ο κ., Σταυρέλης για το open mall, αν και θα μπορούσε να κάνει και αυτοκριτική, αφού πρόκειται για ένα έργο που έρχεται απο την περίοδο που ήταν μαζί με τον κ. Πνευματικό. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι τα έργα από την δική μας δημοτική αρχή εκτελούνται πολύ γρήγορα. Αποδείχτηκε στην πλατεία. Στο Χιλιομόδι με το θέατρο. Στα Αθίκια με όσα κάνουμε με τις γέφυρες και τους δρόμους. Και όσα θα κάνουμε και στα επόμενα χρόνια έχουμε δύο ολόκληρα χρόνια μπροστά μας ακόμα. Φυσικά υπάρχουν και καθυστερήσεις που οφείλονται άλλοτε στην γραφειοκρατία και άλλοτε στους εξωγενείς παράγοντες όπως η πανδημία…”.

Σε ό,τι αφορά τις καμένες εκτάσεις ο κ. Νανόπουλος τόνισε πως οι εργασίες εκεί αφορούν τρεις διαφορετικούς φορείς: τον δήμο, την περιφέρεια και το δασαρχείο. Παραδέχτηκε ότι σε ό,τι αφορά Περιφέρεια και Δασαρχείο υπάρχουν καθυστερήσεις οι οποίες μπορεί και να κοστίσουν. Ειδικά σε σχέση με το Δασαρχείο και τα κορμοδέματα που πρέπει να τοποθετηθούν για να εμποδίσουν τις μεγάλες υδάτινες ροές εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος. Αντίθετα σε ό,τι αφορά τον δήμο τόνισε πως ήδη τα απαιτούμενα έργα που εκτελεί ο Δήμος έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό 80% και υποσχέθηκε ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα ολοκληρωθούν στο 100%.

Ερντογάν – Αποδώσαμε την Αγία Σοφία «στους ιδιοκτήτες της από την εποχή του Πορθητή»

Previous article

50 κρούσματα η Κορινθία και 2.807 πανελλαδικά – 38 θάνατοι και 388 διασωληνομένοι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.