ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Κλείνει η Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο -Η ημερομηνία που θα μπει λουκέτο- Αντιπαράθεση του Βουλευτή Κορινθίας Ψυχογιού με Υπουργείο Οικονομικών

0

Πρόκειται για το τρίτο υποκατάστημα τράπεζας που κλείνει τους τελευταίους μήνες στα ευρύτερα όρια του δήμου, καθώς είχε προηγηθεί το «λουκέτο» στο υποκατάστημα της Eurobank στο Ξυλόκαστρο και του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δερβένι.

Συνεχίζει την πολιτική συρρίκνωσης του τραπεζικού της δικτύου η Εθνική Τράπεζα η οποία τον Νοέμβριου του 2020, είχε ανακοινώσει το κλείσιμο 41 καταστημάτων, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός της τράπεζας. 

Οι δημότες της περιοχής του Ξυλοκάστρου θα είναι αυτοί που θα την πληρώσουν για ακόμα μία φορά καθώς στις 24/09 κλείνει και η Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο, μια τράπεζα με μεγάλη ιστορία και σημαντικό εύρος συναλλαγών και υπηρεσιών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών στην παρέμβαση του Γ. Ψυχογιού, βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , με την οποία ζήτησε να ανατραπεί αυτή η απόφαση.

Απαντώντας το Υπουργείο Οικονομικών με σχετική του ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Υφυπουργός κύριος ΖΑΒΒΟΣ αναφέρει πως δενε εμπλεκεται σε ζητηματα ιδρυσης & λειτουργίας Τραπεζικών καταστημάτων & τα δικτυα καταστημάτων διαμορφώνονται έπειτα απο μια σειρά και στάθμιση διαφόρων παραμέτρων που εκτιμά το εκάστοτε Πιστωτικό Ιδρυμα της χωρας.

Με νέο ΓΠΣ ο δήμος Κορινθίων προχωρά για το νέο εργοστάσιο κομποστοποίησης και το 6ο ΣΠ

Previous article

Χρ.Δήμας : «Διευρύνεται η συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου στην Έρευνα & Καινοτομία.»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.