ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Κ17 ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΓΑ- ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

0

Ξεχωριστή πρωτοβουλιά από τον ΑΟ Λεχαίου, που θα δώσει φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Κ17 της ΑΕΚ, για την ενίσχυση του συλλόγου Φλόγα.

Στο πλαίσιο της φετινής συνεργασίας με τον σύλλογο Φλόγα, η διοίκηση του ΑΟΛ έκλεισε το φιλικό με την Κ17 της ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου Φλόγα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Λεχαίου:

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ u17 ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΓΑ- ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης που όμοια της δεν έχει υπάρξει στην Ελλάδα από ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, προχώρησε ο Αθλητικός Όμιλος Λεχαίου όπου αγωνίζεται στη Γ’κατηγορία Κορινθίας.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα διεξαχθεί φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας με την ΑΕΚ u17 αφιερωμένος στα παιδάκια του Συλλόγου της ΦΛΟΓΑΣ.

Ολα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου ΦΛΟΓΑ.

Η διοίκηση και οι παίκτες του Α.Ο.ΛΕΧΑΙΟΥ ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αποδοχή της πρότασης διεξαγωγής αυτού του αγώνα και την συμβολή της σε μια  πράξη αγάπης αφιερωμένη στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΜΜΕΝΗ

ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 19813

Πηγή: stisentra.gr

Μουσείο Μπενάκη: Οι εκθέσεις που θα δούμε το φθινόπωρο

Previous article

Εξέταση αίματος για 50 τύπους καρκίνου δοκιμάζεται στη Βρετανία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.