ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Athens Flying Week: Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τανάγρα – Θα πετάξει και το γαλλικό Rafale

0

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας επιστρέφει για 9η φορά -Τι θα μπορέσουν να δουν οι επισκέπτες

Πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επιστρέφει για 9η φορά το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week.

Οι θεατές θα μπορέσουν να δουν από κοντά τις μοναδικές πτητικές δυνατότητες του γαλλικού Rafale Solo Display, να νιώσουν τη συγκίνηση και την γοητεία της πτήσης ενός αυθεντικού Warbird, του ελληνικού Spitfire, να θαυμάσουν τις εντυπωσιακές εναέριες «χορογραφίες» των Patrouille de France και των Saudi Hawks, να εκπλαγούν από τη δύναμη του ελληνικού F-16 Ζευς αλλά και του Δανέζικου F-16 Solo Display με τον κατακόκκινο διάκοσμο, να κλείσουν τα αυτιά τους στο πέρασμα των αμερικανικών F-15.

Όσοι βρεθούν στην Τανάγρα, θα παρακολουθήσουν από απόσταση αναπνοής την άσκηση «COMBAT EVAC» από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, διελεύσεις των πτητικών μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και τα πυροσβεστικά Canadair CL-415 και PZL.

Tornado
Tornado
Rafale-Solo-Display
Rafale-Solo-Display
Patrouille-de-France
Patrouille-de-France

Ακόμη, θα μπορέσουν να δούν τις μοναδικές διελεύσεις και τους σχηματισμούς που εξασφάλισε η ομάδα της Athens Flying Week για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Στη διοργάνωση συμμετέχει και η Aegean με το Α320 ΝΕΟ αλλά και η 114 Πτέρυγα Μάχης μαζί με την ΕΑΒ που παρέχουν τις εγκαταστάσεις τους στη διοργάνωση.

Mirage-2000
Mirage-2000
F-16-Zeus
F-16-Zeus
F-16-Denmark
F-16-Denmark

Οι επισκέπτες της «Athens Flying Week», θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το γαλλικό Rafale, τα Tornado και τα F-15 της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας, τα ιταλικά M-346, το C-130 από το Βέλγιο, τα αυστριακά PC-7 και φυσικά το Eurofighter Typhoon και το Tornado από την Γερμανία.

F-15
F-15
F-4-Phantom
F-4-Phantom
Eurofighter-Typhoon
Eurofighter-Typhoon

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα εξασφαλίσετε μέσω της viva.gr και του δικτύου συνεργατών της, από 15 ευρώ για ενήλικες και 7,5 ευρώ για ανηλίκους.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, τα εισιτήρια εκδίδονται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ όπως κάθε χρόνο υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο για την μεταφορά των θεατών από και προς την αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Δείτε το αναλυτικό πτητικό πρόγραμμα με όλες τις διεθνείς αλλά και τις ελληνικές συμμετοχές για το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

raf3
rafa2

Σχεδόν το ένα στα τρία είδη δέντρων της Γης κινδυνεύουν με εξαφάνιση, εκτιμούν επιστήμονες

Previous article

Μεγάλες Μέρες Νεμέας: Σοφία της Φύσης “Πετιμέζι, ένα αρχέγονο τρόφιμο” (4/9 Νεμέα)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.