- Διαφήμιση -

Την ενίσχυση του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ) επεδίωξε και πέτυχε ο δήμος Κορινθίων για τη νέα χρονιά. Το πρόγραμμα που ανακουφίζει εκατοντάδες οικογένειες, όχι μόνο στο δήμο Κορινθίων αλλά σε ολόκληρη την Κορινθία αφού ο δήμος μας είναι συντονιστής εταίρος, αγγίζει πλέον τα 4,5 εκ ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων ο Δήμος Κορινθίων θα λάβει συνολικά για το πρόγραμμα το ποσό των 4.501.519,45 εκ ευρώ από 3.101.519,45 εκ ευρώ  που είχε λάβει στο προηγούμενο. Με την  νέα αυτή χρηματοδότηση, ο Δήμος Κορινθίων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κορινθίας, θα εξασφαλίσει τρόφιμα και είδη βασικής συνδρομής και για το έτος 2022, για την ΠΕ Κορινθίας και τον Δήμο Κορινθίων.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

«Η κρίση που ταλαιπωρεί εκατοντάδες συμπολίτες μας δυστυχώς παραμένει. Χρέος μας είναι όχι μόνο να συνεχίζουμε τις ενέργειες στήριξης αλλά και να τις ενισχύουμε. Με το νέο πρόγραμμα ΤΕΒΑ που εξασφαλίσαμε για τη νέα χρονιά θα βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Το Πρόγραμμα στηρίζει ήδη 1.694 ωφελούμενους στο δήμο Κορινθίων και συνολικά 5.589 στους 5 δήμους της Κορινθίας.