- Διαφήμιση -

«Οι εποχές είναι δύσκολες και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Πολλοί κάτοικοι Χιλιομοδίου επικοινώνησαν μαζί μου για να μου καταγγείλουν ότι ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου προπονείται βραδινές ώρες ανάβοντας όλους τους προβολείς στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου , περίπου σαράντα στο σύνολο, καταναλώνοντας ρεύμα που επιβαρύνει τους κατοίκους του Χιλιομοδίου μέσω των δημοτικών τελών που πληρώνουμε» , δήλωσε στο sfedona.gr ο πρόεδρος Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος.

Να αναφέρουμε πως στο γήπεδο Χιλιομοδίου προπονείτε μόνο η ομάδα του Ατρόμητου οπότε θα μπορούσε να προγραμματίσει την προπόνησή του πιο νωρίς ή τουλάχιστον να βρει μια οικονομική λύση για τον φωτισμό του γηπέδου τις ώρες των προπονήσεων.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο πρόεδρος Χιλιομοδίου μετέφερε τις καταγγελίες των πολιτών ως όφειλε στον πρόεδρο της ομάδας του Ατρόμητου Γιάννη Τσουμάνη και στον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ δήμου Κορινθίων Σταύρο Κεφάλα.

Ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ δήλωσε άγνοια για το θέμα ενώ ο πρόεδρος της ομάδας μάλλον δεν το πήρε και πολύ καλά … αν κρίνουμε από την ανάρτησή του στο fb.