5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγιοι Θεόδωροι: Πλούσια η δράση του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου

0

ME αναλυτική ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας κάνει γνωστή τη δράση που ανάπτυξε τη χρονιά που έφυγε, με στόχο πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του και την προβολή της περιοχής.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Θεοδοσάκης( φωτο) αναφέρονται τα εξής:

«Εκπροσωπήσαμε άξια τα μέλη, τον Σύλλογο μας, την πόλη μας, στην επιτροπή Τουρισμού του Δήμου μας, στα θεσμικά όργανα του Συλλόγου μας στο Επιμελητήριο Κορινθίας, την Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου – Νοτιοδυτικής Ελλάδος – Ζακύνθου – Κεφαλληνίας και Ιθάκης , στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα ( Ε.Σ.Ε.Ε. ) .

Διεκδικήσαμε το δίκιο και τα συμφέροντα των μελών μας αλλά και γενικά της ελεύθερης επαγγελματικής απασχόλησης .

Προβάλαμε τουριστικά την πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο για την ανάπτυξη του τουρισμού της .

Η τουριστική προβολή έγινε μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο κοινωνικό δίκτυο , με την παραγωγή :
α) τουριστικών βίντεο β) φωτογραφιών επαγγελματικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής από διάφορα σημεία της πόλης . Παράλληλα ο Σύλλογος μας κατέθεσε στην τουριστική του Δήμου , αναλυτικά τις προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη και τουριστική προβολή της πόλης των Αγίων Θεοδώρων . Οι ίδιες προτάσεις του Συλλόγου που κατατέθηκαν στην τουριστική επιτροπή του Δήμου , στάλθηκαν ηλεκτρονικά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου .

 

Αφιερώθηκαν εκατοντάδες εργατώρες δουλείας στον υπολογιστή , για την παραγωγή βίντεο και διαφημιστικών φωτογραφιών , για την προβολή της τοπικής αγοράς , της τουριστικής προβολής της πόλης και την προβολή των καταστημάτων των μελών του Συλλόγου .

Καταθέσαμε προτάσεις – προβλήματα – προβληματισμούς , για την λειτουργία της αγοράς σε τηλεδιασκέψεις που καλεστήκαμε από την Ομοσπονδία , το Επιμελητήριο , Πολιτικό κόμμα ( επίπεδο Νομού)

Καταθέσαμε τους προβληματισμούς της αγοράς ζωντανά σε τηλεοπτικά δελτία ( ΙΟΝΙΑΝ Channel ) , διαδικτυακή τηλεόραση εκπομπές & συνεντεύξεις ( Atnews) , ραδιοφωνικά ζωντανά στον αέρα ( Ε.Ρ.Τ. )

Εξιχνιάστηκαν Κλοπές Σε Οχήματα Στην Κορινθία

Previous article

Δολοφονία Γιαμπουράνη στο Μούλκι. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη παραβίασε τα ανθρώπινα δικαιώματα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.