ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κατασκευή ESHOP με επιδότηση 100% ΕΣΠΑ

0

Τονέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την κατασκευή eshop (ηλεκτρονικού καταστήματος) ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική κυβέρνηση και θα διατεθεί ένα ποσό ύψους έως 5.000 ευρώ για την κάθε επιχείρηση και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.

Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop  και να μπορέσουν να λειτουργήσουντόσοτην περίοδο του Lockdown όσο και έπειτα.

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτειστο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής,  ενώ  το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!

Γιατί να φτιάξω eshop με επιδότηση;

To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεωνεν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτιτου.

 Πότε πρέπει να ξεκινήσω την αίτηση για επιδότηση eshop;

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων ανακοινώθηκε ότι θα είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον επενδυτικό σας φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop.

Η FOCUS ON GROUP συνεργάζεται με έμπειρους συμβούλους επιδοτήσεων ΕΣΠΑ πανελλαδικά. Για τους ενδιαφερόμενους, που θα θέλουν να κατασκευάσουν eshop και να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση, έχουμε φροντίσει ώστε να έχουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται για την επιδότηση των 5.000 ευρώ στην κατασκευή eshop, αλλά και την ολοκληρωμένη υποστήριξη στην κατάθεση της πρότασή τους στο ΕΣΠΑ.

Μιλήστε μαζί μας στο 210 8920915-6 ή στείλτε μας email στο info@focus-on.gr και σύντομα ένας σύμβουλοςδιαδικτύου θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Μάθετε περισσότερα για την Κατασκευή eshop έως 5.000€ με επιδότησηΕΣΠΑ στο  https://www.focus-on.gr

Σχέδια για την συντήρηση και ανάπλαση του μνημείο στα Δερβενάκια

Previous article

LIVE STREAMING: Ταξιδεύοντας στον κόσμο τα Χριστούγεννα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.