ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ημερίδα του ΣΑΤΕ για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων

0

Είναι γεγονός, πως η τοπική οικονομία έχει μεγάλη ανάγκη από υποστήριξη, ειδικά αυτή την εποχή για λόγους επιβίωσης. 

Ωστόσο υπάρχει παράλληλα, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για στήριξη με αναπτυξιακό προσανατολισμό, κάτι που τα προγράμματα ΕΣΠΑ προσφέρουν. 

Ο ΣΑΤΕ εγκαινιάζει μια μεγάλη σειρά από ημερίδες και σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποίησε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, κατά γενική ομολογία, μία άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Προγράμματα ΕΣΠΑ. Ενημερώνομαι για τις δράσεις».

Με τη συμμετοχή των:  κ. Βαγενά Γιώργο (πρόεδρο Ο.Ε.ΕΣ.Π.),  κα. Γιάννου Μαρία (ταμείας Συλλόγου Επαγγελματιών Τρικάλων Κορινθίας «Trikala Korinthias Network») και  κ. Τσάκωνα Βαγγέλη (Πρόεδρο Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου) όπως επίσης τους ομιλητές κα. Σκλία Μαρία Πετρούλα και κ. Κόλλια Δημήτρη. 

Webinar invitation.jpeg

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 

https://bit.ly/2KixwCQ

 Οι ημερίδες θα παρουσιάζονται με τρόπο βατό και απλό, έτσι ώστε η κατανόηση των θεμάτων, που πολλές φορές φαντάζουν σύνθετα και κουραστικά, να γίνεται απλή και να προκαλεί το ενδιαφέρον με απώτερο στόχο, την ενεργή στήριξη όλων των τοπικών επιχειρήσεων. 

Ο ΣΑΤΕ, στοχεύει στην εξασφάλιση εργαλείων και ανάδειξη τρόπων, που θα κάνουν την επαγγελματική ζωή του επιχειρηματία της Κορινθίας ευκολότερη και την αναπτυξιακή πορεία δυναμικότερη. 

Με πίστη στις τοπικές επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες και στο ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας, ο ΣΑΤΕ καλεί όλες τις δυνάμεις σε συνεργασία για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Δημοτική αρχή Σταματόπουλου: Ύμνος εις την …Αδιαφορίαν

Previous article

Active citizens fund: Νέες προσκλήσεις επιχορήγησης της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα, ύψους € 1,5 εκ.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.