1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ευρεία συνάντηση Δήμα – Γκιολή για αναπτυξιακά έργα στην Κορινθία

0

Τον Υφυπουργό Έρευνάς και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην Αθήνα, σε μία ευρεία συνάντηση θεμάτων και μεγάλων αναπτυξιακών έργων για το Νομό Κορινθίας.

Αναλυτικότερα αναφέρθηκαν:

Στο νέο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας στην Ποσειδωνία, ανάμεσα στις δύο μεγάλες πόλεις του νομού, το Λουτράκι και την Κόρινθο.

Στον ηλεκτροφωτισμό του κάστρου της Ακροκορίνθου

Στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου

Στην αποπεράτωση του βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων

Στην αξιοποίηση της παλαιάς Σιδηροδρομικής γραμμής από την Κόρινθο έως το Δερβένι

Στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου του Δήμου Σικυωνίων

Στη διάβρωση των ακτών, άμεσα ξεκινούν έργα από το Λέχαιο έως τα Μαύρα Λιθάρια Δερβενίου

Στη δημιουργία κόμβων: δύο στην είσοδο Λουτρακίου, δύο στην είσοδο Κορίνθου από το Λέχαιο, δύο στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών στην είσοδο Ζευγολατιού και Βραχατίου και τέλος ενός ακόμα στο ύψος της Motor oil

Στην προτεραιότητα των μεγάλων οδικών έργων όπως: περιοχή Ισθμού, Γκούρα – Σαραντάπηχο – Ζάχολη – Ροζενά – Δερβένι, Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα, Κιάτο – Γκούρα – Λίμνη Δόξα, Π.Ε.Ο από Αγίους Θεοδώρους έως Δερβένι κ.α.

O κος Γκιολής στο τέλος της συνάντησης εξέφρασε την πεποίθησή του για τα θετικά αποτελέσματα για το νομό που φέρνει η από κοινού συνεργασία τους. «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι προάγγελος μεγάλων αναπτυξιακών έργων και για την Κορινθία μας»,  τόνισε χαρακτηριστικά.

Πιστοποίηση «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ» για το δήμο Κορινθίων

Previous article

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την επαγγελματική εκπαίδευση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.