ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΥΓΕΙΑ

Διαδικτυακό forum «Πανόραμα χειμερινών προορισμών στην Ελλάδα» με αφιέρωμα στο νομό Κορινθίας

0

Σήμερα 15 Δεκεμβρίου, καλεσμένος στην εκπομπή του intnews.gr εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, εν όψη του Διαδικτυακού forum «Πανόραμα χειμερινών προορισμών στην Ελλάδα» με αφιέρωμα στο νομό Κορινθίας με συντονιστή μεταξύ των ομιλητών το διευθυντής της Mact Media Group, δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Καραχρήστο.

Συμμετείχαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κορινθίων κ. Πιετρής Τιμολέων, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Λουτρακίου κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου και ο κ. Αποστόλης Θεοδωρόπουλος από την Ορεινή Κορινθία.

Στη διάρκεια του αφιερώματος και μεταξύ άλλων ο κ. Γκιολής αναφέρθηκε στο δεύτερο σε επισκεψιμότητα μετά την Ακρόπολη τόπο της Κορινθίας, τον Ισθμό και σε όλες τις εποχές του χρόνου με μοναδική ομορφιά. Στα Τρίκαλα Κορινθίας και στο χιονοδρομικό της Ζήρειας, στους αρχαιολογικούς χώρους όπως η Ακροκόρινθος, στη Λίμνη Δόξα και στην Ι. Μ. Αγίου Γεωργίου καθώς και στη πανέμορφη Γκούρα, στο Νεμεάτικο Οίνο όπως το Αγιορείτικο, στην ξεχωριστή Κορινθιακή σταφίδα που εξάγεται σε όλο τον κόσμο και στα εξαίρετα εσπεριδοειδή του Νομού Κορινθίας.

Γ. Ψυχογιός: Αντί για στήριξη φέρνετε λουκέτα και ανεργία στον ελληνικό λαό για το 2021

Previous article

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Η συμφωνία ΟΣΕ – MOTOROIL του 2018 για την σύνδεση Αγ. Θεοδώρων – Ισθμός να υλοποιηθεί άμεσα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.