ΕΛΛΑΔΑ

Έργα ζωγραφικής σε πέτρα… για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Κορίνθου

0

Η Μαρία Παυλοπούλου, κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι μια πολυτάλαντη σύγχρονη γυναίκα που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να χαρίσει πολλά χαμόγελα μέσα απ΄τις δημιουργίες της. Η εικαστικός προσφέρει τα έργα της σε φιλανθρωπικές εκθέσεις με στόχο να στηριχθούν ιδρύματα και οργανισμοί που παρέχουν σημαντικό κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτή τη φορά πρόσφερε περίπου 50 έργα ζωγραφικής σε πέτρα για την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Κορίνθου. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Κορίνθου και στην πρόεδρο του Μαρία Χρισταρά και έχετε να προστεθεί στο σύνολο των δράσεων του Ιδρύματος για τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη.

Η Μαρία Παυλοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα και τα τελευταία 41 χρόνια ψάχνει δημιουργικούς τρόπους έκφρασης και ψυχικής ηρεμίας.

“Έχω γράψει ένα βιβλίο μαγειρικής και τρία μυθιστορήματα ενηλίκων. Η αλήθεια είναι πως έχω πάντα την ανάγκη να εκφράζομαι δημιουργικά. Αυτή η δημιουργικότητα όμως παίρνει διάφορες μορφές. Κάθε φορά επικεντρώνομαι σε αυτή που με «γεμίζει» περισσότερο. Η περίοδος της μαγειρικής διήρκησε περίπου 5 χρόνια. Άλλα τόσα η περίοδος της συγγραφής, η οποία οφείλω να ομολογήσω πως μου λείπει πάρα πολύ και θα ήθελα να επανέλθω. Με τις πέτρες ασχολούμαι εδώ και 4 χρόνια περίπου και είναι μια πηγή δημιουργικότητας που ακόμα δεν έχει στερέψει”, δήλωσε η ίδια σε μία από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει.

 

Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργίας Ταινίας Μικρού Μήκους (βίντεο) με θέμα «Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι» – σχολικό έτος 2020-2021

Previous article

Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: Το clawback πρέπει να εκλείψει και να καταργηθεί

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΕΛΛΑΔΑ