1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Η καταγγελία Σταυρέλη για τα 30.000 που κόστισε το service ενός σαρώθρου και η απάντηση της δημοτικής αρχής

0

Την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Νίκου Σταυρέλη προκάλεσε η σύμβαση που υπέγραψε ο δήμος Κορινθίων για την επισκευή και το service σε ένα από τα σάρωθρα που χρησιμοποιούνται για να καθαρίζουν τα ρείθρα των δρόμων και τις λαϊκές αγορές.
Το συνολικό ποσό για το service και τις επισκευές ξεπέρασε τις 30.000 με τον Νίκο Σταυρέλη να κάνει λόγο για …απίστευτα πράγματα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Πλέον των 30.000€ για να επισκευαστεί ένα σάρωθρο καθαρισμού των δρόμων.

Δεν υπάρχει προηγούμενο στο Δήμο Κορινθίων! Στις 24/9/20 ο Δήμαρχος ανέθεσε και υπέγραψε σύμβαση με την εταιρεία ΚΑΟΥΣΗΣ για την επισκευή ενός και μόνο αυτοκινήτου, του υπ αριθμ ΜΕ 117488 αυτοκινήτου καθαριότητας (σάρωθρο). 22.462,73€ για προμήθεια ανταλλακτικών8.184€ για εργασίες. Σύνολο 30.646,73€.

Σχεδόν ένα καινούργιο αυτοκίνητο παίρναμε. Και επειδή δεν είναι τα μόνα, περιμένω το κλείσιμο του οικονομικού έτους για να κάνουμε συγκρίσεις. Η κατάσταση ξέφυγε κύριοι της Διοίκησης του Δήμου.

Τα συμπεράσματα των Κορινθίων”, καταλήγει ο Νίκος Σταυρέλης.

Σε απάντηση της καταγγελίας του Νίκου Σταυρέλη για την δαπάνη των 30.000 για service ενός αυτοκινήτου, ο δήμος Κορινθίων ανακοινώνει τα κάτωθι:

Ο Δήμος Κορινθίων συναισθανόμενος την ευθύνη για την ασφάλεια και προστασία των εργαζομένων, καθώς και τις παρατηρήσεις του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) σχετικά με τη συντήρηση, αποκατάσταση και ασφαλή λειτουργία των οχημάτων και μηχανημάτων του, ξεκίνησε με την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής ένα νέο πρόγραμμα τακτικής και έκτακτης συντήρησης τους, με έμφαση στην αποκατάσταση όλων των βλαβών και φθορών που παρουσιάζει ο στόλος, σε συνεργασία πάντα με τους επίσημους αντιπροσώπους και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Στο πνεύμα αυτό και με δεδομένο ότι στο συγκεκριμένο μηχάνημα (σάρωθρο) είχε να πραγματοποιηθεί γενική συντήρηση με αποκατάσταση όλων των βλαβών και φθορών, τόσο του πλαισίου όσο και της υπερκατασκευής, με επίσκεψη του στον επίσημο αντιπρόσωπο και στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του, πλέον των έντεκα (11) ετών, αποφασίστηκε να σταλεί το μηχάνημα στις εγκαταστάσεις του επίσημου αντιπροσώπου, προκειμένου να εκτελεστούν όλες οι απαραίτητες εργασίες τακτικής και έκτακτης συντήρησης του.

Οι συγκεκριμένες εργασίες πραγματοποιήθηκαν τελικώς με χρήση και τοποθέτηση των γνήσιων ανταλλακτικών, όπως αυτά αναλυτικά περιγράφονται στα συνοδευτικά έγγραφα και την σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της συνεργαζόμενης επίσημης αντιπροσωπίας και σύμφωνα με τις επιταγές και τα πρωτόκολλά συντήρησης του κατασκευαστή, προκειμένου έτσι να διασφαλιστεί η σχετική εγγύηση καλής και ασφαλούς λειτουργίας του μηχανήματος.

Επισημαίνεται τέλος ότι η αξία του συγκεκριμένου μηχανήματος (σάρωθρο), ξεπερνά τις 272.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Σύλληψη στους Αγίους Θεοδώρους; Πάνω από 5 κιλά ηρωίνη έκρυβαν στο αυτοκίνητό τους

Previous article

Γ. Δέδες: “Ο πολιτικός παραλογισμός του κ. Τατούλη σε πέντε απλά βήματα” 

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.