1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κατάρρευση της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και της Δημόσιας Υγείας, κλείνουν τα περιφερειακά ιατρεία Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων

0

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λουτρακίου:

Εν μέσω της πανδημίας COVID-19 και της σοβαρότερης υγειονομικής κρίσης στην χώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποβαθμίζει τη Δημόσια Υγεία στα δημοτικά διαμερίσματα της Περαχώρας και των Αγίων Θεοδώρων.
Το ιατρείο στην Περαχώρα κλείνει οριστικά και το αντίστοιχο ιατρείο στους Αγίους Θεοδώρους υποβαθμίζεται τραγικά καθώς κλείνει για δέκα μέρες λόγω έλλειψης γιατρού, αφήνοντας τους κατοίκους χωρίς πρωτοβάθμια περίθαλψη ούτε για τα στοιχειώδη.

Οι ενέργειες αυτές είναι απαράδεκτες, είναι αδιανόητο να κλείνουν περιφερειακά ιατρεία, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η παρουσία ιατρού καθίσταται αναγκαία για τον κάθε πολίτη. Καλούμε τους υπεύθυνους για την Υγεία να ανακαλέσουν αμέσως αυτές τις αποφάσεις.

Καλούμε επίσης το Δήμο και όλους τους φορείς Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων να ενώσουν τις φωνές τους κατά των επαίσχυντων αυτών ενεργειών.

Εμείς από την πλευρά μας θα ασκήσουμε κάθε πίεση να ανακληθούν αυτές οι αποφάσεις που διαλύουν την Πρωτοβάθμια Υγεία και εκθέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των συμπολιτών μας.

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για γονείς – «Κοντά στους γονείς: Ασφάλεια στο διαδίκτυο»

Previous article

Τηλεδιάσκεψη Χρίστου Δήμα με την Διοίκηση του ΕΑΓΜΕ για 3 πολύ σημαντικά ζητήματα του Νομού Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.