1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δήλωση Κόρκα για ένταξη έργων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

0
Σε δήλωση προχώρησε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα σχετικά με την ένταξη έργων της περιφέρειας στο προγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Συγκεκριμένα η κα Κόρκα δήλωσε:
«Δεκατρία έργα, ύψους €23,8εκατ στην περιφερεια Πελοποννήσου εντάσσονται στο αναπτυξιακό προγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Από αυτά δυο βρίσκονται στην Κορινθία και αφορούν το δήμο Βέλου-Βόχας!
Συγκεκριμένα διατίθενται €700χιλ. για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στο δήμο. Το έργο αφορά τη βελτίωση της βατότητας του υπάρχοντος οδικού δικτύου πρόσβασης σε αγροτικές περιοχές των εκτός σχεδίου οικισμών του Δήμου Βέλου – Βόχας.
Επίσης διατίθεται €3εκατ. για την αποπεράτωση του κτηρίου του Δημοτικού Καταστήματος Δήμου Βέλου – Βόχας. Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά την αποπεράτωση του δημοτικού καταστήματος το οποίο θα στεγάσει τις υπηρεσίες του Δήμου Βέλου – Βόχας, καθώς και την ολοκλήρωση του πολιτιστικού χώρου, ο οποίος θα ικανοποιεί τις ανάγκες σε πολιτιστικό επίπεδο του πληθυσμού.»

Τι αλλάζει από 7 Δεκεμβρίου – Το νέο διάγγελμα του πρωθυπουργού

Previous article

Δήλωση των 11 – “Σε αδιέξοδο ο κος Πιτσάκης μετά την απαράδεκτη διοίκηση του Επιμελητηρίου””

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.