ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Lockdown: Αντίδοτο για τις μικρές επιχειρήσεις το Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο (video)

0

Το Digital Open Mall ήρθε σε μια εποχή που το έχουμε όλοι ανάγκη περισσότερο από ποτέ και ήρθε για να μείνει

Το Lockdown “κλείνει” την πόρτα στον Covid-19 και “ανοίγει”, θέλοντας και μη, την πόρτα ενός νέου κόσμου που βασίζεται στις ψηφιακές λειτουργίες. Οι πολίτες επικοινωνούν, ενημερώνονται και καταναλώνουν χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά μέσα. Η νέα “κανονικότητα” βρίσκει σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις προετοιμασμένες και προσαρμοσμένες με την τεχνολογία. Τι γίνεται όμως με τις μικρές επιχειρήσεις που η σθεναρή παρουσία τους στο διαδίκτυο τους βγάζει εκτός ανταγωνισμού και απειλεί τη βιωσιμότητά τους;

Τη λύση έρχονται να δώσουν τα Ψηφιακά Εμπορικά Κέντρα (Digital Open Mall) της κάθε σύγχρονης πόλης. Όλες οι τοπικές επιχειρήσεις ενώνονται σε ένα ενιαίο ψηφιακό σύστημα με πολλά κανάλια επικοινωνίας και απίστευτες ψηφιακές δυνατότητες για τους ίδιους τους επαγγελματίες αλλά και τους πελάτες τους. Στόχος είναι να ενισχυθεί και να ενδυναμωθεί η τοπική οικονομία.

Ο Παναγιώτης Ντόμαλης, πρόεδρος της εταιρείας PROothisi, μίλησε στο sfedona.gr και τη Νάνσυ Γιαννιδάκη για το Digital Open Mall και την περίπτωση του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης καινοτομεί στην ψηφιακή εποχή

Ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης χρηματοδότησε τους πρώτους μήνες λειτουργίας του Τοπικού Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου (Digital Open Mall), ώστε όλες οι επιχειρήσεις – επαγγελματίες να συνδεθούν και να ξεκινήσουν την λειτουργία των Ψηφιακών καταστημάτων τους, αλλά και οι δημότες  να «κατεβάσουν» την εφαρμογή του στο κινητό τους τηλέφωνο   και να την εντάξουν στην καθημερινότητά τους!

Ο δήμαρχος Βλάσης Τσιώτος μιλάει στην κάμερα του sfedona.gr για το πως μπορεί η τοπική αυτοδιοίκηση να σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες του τόπου. Επιπλέον, ανακοινώνει την επέκταση της λειτουργίας του Τοπικού Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου του (Digital Open Mall) με την προσθήκη Ψηφιακών οθονών ενημέρωσης κοινού!

Οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης μας μιλούν για τα πρώτα δείγματα της θετικής επίδρασης του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Digital Open Mall στις επιχειρήσεις τους.

*Στη διάρκεια των γυρισμάτων  τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας 

Ντίνα Νικολάκου: «Οι ταξικές επιπτώσεις… του Covid-19»

Previous article

Παρέμβαση Γ. Ψυχογιού στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας για την Παιδεία (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.