1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τηλεδιάσκεψη με θέμα τις επιχειρήσεις της Κορινθίας στην covid εποχή

0

Με θέμα τις επιπτώσεις της Πανδημίας στην οικονομία, την κοινωνία και κατ’ επέκταση στις μικρές επιχειρήσεις του εμπορίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, τηλεδιάσκεψη μεταξύ μελών του Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία.

“Σήμερα είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, με κυρίαρχο θέμα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι επιχειρήσεις της Κορίνθου αλλά και ολοκλήρου του Νομού μας” δήλωσε ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας στο τέλος της τηλεδιάσκεψης επισημαίνοντας παρακάτω:

“Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε αντιμέτωποι με αυτήν την πρωτόγνωρη απειλή, τον Covid_19, θέσαμε ως προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας Υγείας. Όμως, ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να στηρίξει για όσο διαρκεί αυτή η κρίση το σύνολο της κοινωνίας, των επιχειρήσεων, των εργαζόμενων και των νοικοκυριών που πλήττονται, διευρύνοντας συνεχώς τα μέτρα οικονομικής και κοινωνικης ενίσχυσης. Τα μέτρα αυτά θα επεκτείνονται και εμβαθύνονται μέχρι να σταθεροποιηθεί πλήρως η κατάσταση στην οικονομία.

Πρόσθετα δημοσιονομικά και εξειδικευμένα μέτρα, ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών, για την στήριξη της επιχειρηματικότητας. Πρόκειται ουσιαστικά για παρεμβάσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση κυρίως των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους”

Κορονοϊός: Κοντά στις 10.000 παραβάσεις καταγράφονται απ΄την αρχή του Lockdown μέχρι και σήμερα

Previous article

Αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί….. νοιαζόμαστε

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.