1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: Δωρεάν tablets σε μαθητές

0

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με την υποστήριξη χορηγών κατάφερε να αγοράσει 150 tablets και να τα μοιράσει σε μαθητές που τα χρειάζονται για την τηλεκπαίδευση.

Ο δήμαρχος Βλασης Τσιώτος με ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα ανεφέρει:

“Με το τέλος της περυσινής σχολικής περιόδου διαβλέποντας ότι τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία στην εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχιστούν και την νέα σχολική χρονιά, καταφέραμε να ευαισθητοποιήσουμε μια σειρά χορηγών και με την βοήθεια τους να συγκεντρώσουμε 150 tablet για τα σχολεία του Δήμου μας.

Το υλικό αυτό μοιράστηκε στα δημοτικά-γυμνάσια και λύκεια του Δήμου μας ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών του καθενός, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε μαθητές οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν είχαν την συγκεκριμένη υποδομή να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα την εκπαιδευτική διαδικασία.

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί η προσφορά αυτή αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη και στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας σε μια ακόμη ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Θέλουμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην προσπάθεια μας αυτή, δείχνοντας με πράξεις την κοινωνική εταιρική ευθύνη η οποία είναι απαραίτητη, ειδικά όταν αφορά την εκπαίδευση των παιδιών μας.”

Πότε εκτιμούν οι ειδικοί το άνοιγμα σχολείων και εστίασης σύμφωνα με τα νούμερα των κρουσμάτων

Previous article

Μεγάλη κατολίσθηση στην Διώρυγα Κορίνθου (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.