5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου ο 16χρονος

0

Στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου εμφανίστηκε και παραδόθηκε ο 16χρονος, ο οποίος καταζητούνταν για τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα. Ο 16χρονος είχε εξαφανιστεί μετά το έγκλημα, ενώ οι καταθέσεις της 15χρονης και του 17χρονου τον «έκαιγαν». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 16χρονος κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας. Σε βάρος του είχε εκδοθεί νωρίτερα σήμερα Δευτέρα ένταλμα σύλληψης.

Τελικά το απόγευμα της Δευτέρας παραδόθηκε στο Α.Τ. Λουτρακίου, ενώ θα μεταφερθεί στα γραφεία της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ. Αύριο Τρίτη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος μετέβη στο σπίτι της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα και φέρεται να μαχαίρωσε στο πρόσωπο και στο λαιμό το θύμα με τη βοήθεια του 17χρονου Ρουμάνου. Η 15χρονη κόρη του θύματος βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος.

Το χρονικό

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών εντόπισαν στις 4.30 το πρωί της Κυριακής ύποπτες κινήσεις μέσα στο εγκαταλελειμμένο συνεργείο. Εκεί εντόπισαν και προσήγαγαν μία 15χρονη και έναν 17χρονο. Στο Τμήμα Σερρών διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη είναι η κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα και αναζητούνταν από τις Αρχές τα τελευταία 24ωρα. Η 15χρονη φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης και μπέρδευε τα λεγόμενά της προς τους αστυνομικούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπέρδευε το όνομα του 17χρονου –υπηκόου Ρουμανίας- φίλου της, τον οποίο αποκαλούσε κάθε φορά με διαφορετικό όνομα.

Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν από τις Σέρρες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Οι δύο ανήλικοι θα εξεταστούν για το κατά πόσο εμπλέκονται στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό και στο πρόσωπο. Η 50χρονη ζούσε με την κόρη της, ενώ είχε χάσει πέρυσι το σύζυγό της. Σημειώνεται ότι από την έρευνα προέκυψε ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκονται πιθανότατα δύο δράστες.

ethnos.gr

Τηλεκπαίδευση : Δεύτερη ημέρα αγωνίας για το σύστημα Webex

Previous article

Η Πανδημία και η επίδρασή της στα παιδιά

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.