1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Τατούλης: “Κε Νίκα σταματήστε την γκρίνια και προχωρήστε το έργο ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα”

0

Συνεχίζει ο κ. Νίκας την γκρίνια και την μεμψιμοιρία για το έργο ΣΔΙΤ της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων.

Ο κ. Νίκας που ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου έκανε τα πάντα για να καθυστερήσει την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, ακόμα και τώρα που ως Περιφερειάρχης είναι υποχρεωμένος να υλοποιήσει την υπογραφείσα σύμβαση μεταξύ του Πέτρου Τατούλη και της αναδόχου εταιρείας «ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή», προσπαθεί να απαξιώσει το έργο, δημιουργώντας σκόπιμα θολή εικόνα στην κοινωνία για το σημαντικότερο αναπτυξιακό έργο της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο απαντώντας σε ερώτηση μας για την καθυστέρηση στην έναρξη του έργου, ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε ότι αντιμετωπίζει το έργο ως λύση ανάγκης. Συνεχίζει μάλιστα να λέει την μεγάλη ανακρίβεια ότι προσπαθεί δήθεν η Κυβέρνηση να μειώσει την τιμή ανά τόνο, δηλαδή να αλλοιώσει το αποτέλεσμα ενός Διεθνούς Διαγωνισμού.

Με ποια ιδιότητα κ. Νίκα «ανακατεύεται» το Υπουργείο με το αποτέλεσμα ενός Διεθνούς Διαγωνισμού, που είχε ως Αναθέτουσα και Προϊσταμένη Αρχή την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

Και εφόσον κ. Νίκα όπως λέτε και πιστεύετε το έργο δεν υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών, τότε γιατί συνεχίζετε την υλοποίηση του; Μήπως τόσα χρόνια με την μεγάλη αυτοδιοικητική πείρα που υπερηφανεύεστε ότι έχετε ως Αντινομάρχης Μεσσηνίας, ως Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και ως Δήμαρχος Καλαμάτας, είχατε ποτέ προτείνει καμία οριστική λύση για τα σκουπίδια;

Σας καλούμε για μια ακόμη φορά να σταματήσετε τους υπαινιγμούς, τις συσκέψεις, τις διαβουλεύσεις και τις σκόπιμες καθυστερήσεις και να προχωρήσετε γρήγορα στην έναρξη ισχύος του έργου, για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Το έργο ΣΔΙΤ της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων είναι το πιο φθηνό έργο σε όλη την Επικράτεια, ενισχύει την οικονομία της Πελοποννήσου, δημιουργεί 600 θέσεις εργασίας και ανοίγει νέες προοπτικές στην αειφορία του τόπου μας.

Πόσες φορές πρέπει να σας τα πούμε αυτά κ. Νίκα για να τα καταλάβετε;

Το έργο ΣΔΙΤ   δεν είναι λύση ανάγκης, είναι λύση ελπίδας και προοπτικής.

Πέτρος Τατούλης
Νέα Πελοπόννησος

Αναλυτικά τι λειτουργεί και τι όχι από αύριο

Previous article

Σειρά συναντήσεων με υπουργούς είχε στην Αθήνα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.