4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΥΓΕΙΑ

Δυναμική διείσδυση της NRG στην Κορινθιακή αγορά (video)

0

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο η πρώτη ενημερωτική – εκπαιδευτική συνάντηση συνεργατών του δικτύου της New Line System Α.Ε. που διοργάνωσε η γνωστή εταιρεία “Πιέτρης & Συνεργάτες” μετά την επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας τους που αφορά την προώθηση προϊόντων του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, nrg.

Η nrg, ανήκει στον όμιλο Motor Oil και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην αγορά της ενέργειας το 2012 και σήμερα, αποτελεί ήδη μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της ενέργειας στην Ελλάδα. Είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος που προσφέρει ενεργειακές λύσεις στον οικιακό, τον εμπορικό αλλά και το βιομηχανικό πελάτη.

Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, οι πελάτες της NRG αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, μεγιστοποιώντας το όφελός τους είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του κ. Τιμολέοντα Πιέτρη, sales manager της “Πιέτρης & Συνεργάτες” και του κ. Χρήστου Ζαχαράτου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της NLS Α.Ε. σχετικά με το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης της συνεργασίας τους με την υπογραφή της nrg.

 

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η δράση Συλλόγου στο Καλαμάκι Ισθμίων

Previous article

15 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στους 568 οι προσβληθέντες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.