5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Βροχή” προσαγωγών και συλλήψεων στο Λουτράκι για την ομάδα ανηλίκων που χτυπάει και ληστεύει μαθητές!

0

Οι άντρες του ΑΤ Λουτρακίου, αρχικά δέχτηκαν καταγγελία από γονέα την Παρασκευή, ότι ο ανήλικος γιος του, περίπου 15 χρονών, έξω από το κατάστημα του στο Λουτράκι, έπεσε θύμα ληστείας από ομάδα ανηλίκων.

Ο ανήλικος γιος του επιχειρηματία εξαπατήθηκε, αφού του τηλεφώνησαν και τον κάλεσαν να του δείξουν κάτι και συγκεκριμένα τη φωτογραφία μιας κοπέλας.

Ο 15χρονος χωρίς να υποπτευθεί την εξαπάτηση, πήγε στο σημείο που του έδωσαν ραντεβού, έξω από το κατάστημα της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία του Λουτρακίου.

Εκεί, σύμφωνα με το loutrakiblog, του επιτέθηκαν 4 ανήλικοι, τον έριξαν στο έδαφος και του πήραν χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ευτυχώς ο ανήλικος είναι καλά στην υγεία του. Αμέσως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των ανήλικων δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί γονείς που έμαθαν για το συμβάν, κατέφθαναν στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλουν τη δράση της ομάδας ανηλίκων.

Καταγγέλλεται επίσης ότι, οι συγκεκριμένοι ανήλικοι δρουν για μεγάλο διάστημα ως συμμορία εκβιάζοντας και χτυπώντας μαθητές, με σκοπό να τους πάρουν χρήματα, κινητά ή απλά να ασκήσουν bullying.

Οι άντρες του Α.Τ. Λουτρακίου σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν περίπου 15 προσαγωγές και 5 συλλήψεις!

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ανηλίκων, οι οποίοι είναι όλοι Αλβανικής καταγωγής και θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα ανηλίκων Κορίνθου.

Ανακοινώσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα, για την επιχειρηματικότητα, τα έργα, την διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Previous article

«Νέα Πελοπόννησος»: Ο Περιφερειάρχης παραχώρησε συνέντευξη τύπου, χωρίς να πει απολύτως τίποτα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.