ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ευχαριστήρια επιστολή του ΚΑΟΚ προς τον Παναγιώτη Πιτσάκη 

0

Από την γέννηση του ΚΑΟΚ δηλώνει παρών! Στηρίζει την ομάδα που ήρθε να δικαιώσει πόθους και να εκπληρώσει όνειρα για το Κορινθιακό μπάσκετ με όλους τους τρόπους που μπορεί. Ως επιχειρηματίας, ως γονιός, ως φίλαθλος!

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης είναι άνθρωπος του Αθλητισμού! Ένας σύγχρονος «Μαικήνας»! Αναμφισβήτητα!
Ένας επιχειρηματίας που δημιούργησε από το μηδέν όσα σήμερα έχει πετύχει στην δουλειά του με δυο κραταιές επιχειρήσεις, την Pitsakis Volvo Trucks Isthmos  και το ΚΤΕΟ Πιτσάκης , αλλά και στα κοινά, το αξίωμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου το οποίο κατέχει αποδεικνύει περίτρανα την ευρύτατη αποδοχή και αναγνώριση που απολαμβάνει από το «επιχειρείν» του νομού. Γι’ αυτό άλλωστε μπορεί και αισθάνεται, μπορεί και κατανοεί προσπάθειες σαν και την δική μας, προσπάθειες αγνές, με μόνο στόχο την προσφορά, την δημιουργία και την εδραίωση του αθλητισμού στα παιδιά!

Είναι συνοδοιπόρος ο Παναγιώτης Πιτσάκης! Συνοδοιπόρος που στα δύσκολα παραμένει, γιατί η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για εμάς! Η ομάδα βρέθηκε να αγωνίζεται στην Γ Εθνική, έθεσε στόχο άμεσης ανόδου, έκανε υπέρβαση στα οικονομικά της για να το πετύχει και άνθρωποι σαν τον Παναγιώτη Πιτσάκη ήταν εκεί! Με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, με προσήλωση στην επίτευξη των στόχων, με ουσιαστική οικονομική υποστήριξη.

Και ο στόχος επετεύχθη! Η ομάδα επανήλθε στην Β΄ Εθνική κατηγορία και η επιτυχία πιστώνεται αναμφίβολα και στο Παναγιώτη Πιτσάκη.

Φέτος, για 6η συνεχή χρονιά είναι εδώ και μας υποστηρίζει! Είναι εδώ και μας εμψυχώνει! Εδώ και δίχως κανένα δισταγμό δηλώνει «ΚΑΟΚ»!

Ως Δ.Σ του ΚΑΟ Κορίνθου, γνωρίζοντας πως όλα ξεκινούν από την αγάπη για τον αθλητισμό και τις σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού, ευχαριστούμε δημόσια τον Παναγιώτη Πιτσάκη!

Τον Επιχειρηματία της πόλης μας! Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του νομού μας!
Το φίλο μας Παναγιώτη!

Ο ΚΑΟΚ μας ενώνει Πρόεδρε! Και Ενωμένοι, καταφέρνουμε Πολλά! Σ ευχαριστούμε που το αποδεικνύεις περίτρανα!

Ο ΥπΑΑΤ, Μάκης Βορίδης μετατρέπει το αδίκημα βασανισμού των ζώων σε κακούργημα 

Previous article

ΣΕΤΕ: Η επόμενη ημέρα απαιτεί αλλαγή τουριστικού μοντέλου σε Ελλάδα και Ευρώπη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.