5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Οι Ναζί στη Φυλακή” το μήνυμα που φθάνει από κάθε γωνιά – Η συγκέντρωση στην Κόρινθο

0
Η μεγαλύτερη δίκη όλων των εποχών φτάνει στο τέλος της και τα μηνύματα απ’ όλη την Ελλάδα (και εκτός) είναι ηχηρά. «Σιγά μην φοβηθώ» στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. «Δεν είναι αθώοι» στον Λευκό Πύργο. Έλληνες αντιφασίστες στο Παρίσι συμμετέχουν στον αντιφασιστικό αγώνα.
Λίγα 24ωρα πριν από τη μεγάλη απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής τα μηνύματα που φθάνουν από το εσωτερικό και το εξωτερικό ζητούν την καταδίκη των μελών του ναζιστικού μορφώματος.

Από την αντιφασιστική συγκέντρωση στην Κόρινθο την Κυριακή 4/10

Το δικαστήριο θα κληθεί να απαντήσει σχετικά με την ενοχή 68 κατηγορουμένων, αλλά κυρίως θα τοποθετηθεί απέναντι στο παραπεμπτικό βούλευμα, το οποίο χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Από το βράδυ της Κυριακής η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση προβάλλει στην πρόσοψη του κτιρίου τη φράση «Σιγά μη φοβηθώ» την οποία συνοδεύει με την ημερομηνία 7/10/2020, ημέρα της απόφασης του δικαστηρίου.
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Στη Θεσσαλονίκη, μήνυμα καταδίκης των νεοναζί έστειλαν μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης προβάλλοντας με προτζέκτορα στον Λευκό Πύργο το μήνυμα «Δεν είναι αθώοι-Οι ναζί στη φυλακή».
Έλληνες αντιφασίστες στο Παρίσι συμμετέχουν στον αντιφασιστικό αγώνα και στέλνουν με τη σειρά τους, το δικό τους μήνυμα.
Οι απόδημοι συμμετέχουν στον αντιφασιστικό αγώνα

Κορινθία: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος κατά του καρκίνου σε όλες τις γυναίκες

Previous article

Ενέργειες για να δεχτεί η Αττική Οδός την χρήση της κάρτας των ΑΜΕΑ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.