5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λεωφορείο από Κόρινθο για το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη

0

Η Ο.Λ.Μ.Ε έχει κηρύξει για την Πέμπτη 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από 11:00 έως 14:00.  Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας κηρύσσει 3ωρη συμπληρωματική στάση  από 08:00 έως 11:00  πραγματοποιώντας  24ωρη Απεργία για τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο  συλλαλητήριο.

Το Δ.Σ της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. θα μισθώσει λεωφορείο για το συλλαλητήριο. Όσοι  επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο,  να  ενημερώσουν μέχρι  την  Τετάρτη  30  Σεπτεμβρίου    και ώρα 18:00   (τηλ. επικοινωνίας : 6946951392 – Σοφία Κανέλλου).

                                                 Αιτήματα εκπαιδευτικών:

  • Μείωση των μαθητών ανά τμήμα, το πολύ στους 15 και ανάλογα με το μέγεθος της αίθουσας, έτσι ώστε να μπορούν να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.
  • Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών για την κάλυψη των ελλείψεων στα σχολεία, που προκύπτουν από τις αυξημένες ανάγκες της περιόδου.
  • Μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ με έξοδα και ευθύνη του κράτους. Άμεση παρέμβαση σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων σε εργαζόμενο στο σχολείο ή σε μαθητή.
  • Αύξηση του προσωπικού καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας, ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των σχολείων.
  • Δημιουργία σχολιατρικής υπηρεσίας που θα έχει την ευθύνη για τον έλεγχο λειτουργίας των σχολείων αλλά και τη διαχείριση των κρουσμάτων.

 

416 επιπλέον κρούσματα σήμερα 29/09

Previous article

Κορινθία: Σύντομα οι αποζημιώσεις των πληγέντων από τις πλημμύρες της 25ης Νοεμβρίου 2019

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.