5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοκ! Έφυγε ξαφνικά απ΄τη ζωή η γυναίκα του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου

0

Ισχυρό σοκ σε όλη την Κορινθιακή κοινωνία προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε πριν λίγο για τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.

Το sfedona.gr βρέθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου μεταφέρθηκε λίγο νωρίτερα  (γύρω στις 2 μ.μ.) εσπευσμένως η Αγγελική (Κική) Γιώτη – Νανοπούλου και δυστυχώς επιβεβαίωσε την είδηση απ΄τα χείλη του ίδιου του δημάρχου.

Να αναφέρουμε πως ο δήμαρχος Κορινθίων ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό την ώρα που βρισκόταν στα Δερβενάκια με αφορμή την επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη στην Κόρινθο για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων για την επέτειο των 200χρόνων απ΄την Ελληνική Επανάσταση. Αμέσως έσπευσε στο Νοσοκομείο Κορίνθου αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Αυτή την ώρα πολλοί αυτοδιοικητικοί, συνεργάτες και φίλοι του δημάρχου που άκουσαν την θλιβερή είδηση, βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Στο Νοσοκομείο έσπευσε ταραγμένη και η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη όπου έδωσε τα συλλυπητήρια της στον δήμαρχο.

Η 58χρονη γυναίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφυγε απ΄τη ζωή από καρδιακή ανακοπή. Να αναφέρουμε πως δεκαπέντε μέρες πριν είχε υποβληθεί σε εγχείρηση χολής και παρότι αντιμετώπιζε κάποια χρόνια προβλήματα υγείας, δεν έδειχνε να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στην αποθεραπεία της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στο δήμαρχο Κορινθίων και την οικογένεια του.

Κοινή Ανακοίνωση Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας

Previous article

Πότε θα γίνει η κηδεία της Αγγελικής Γιώτη Νανοπούλου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.