5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αστυνομικοί εισβάλλουν την ώρα του τρύγου σε οινοποιείο στις Αρχαίες Κλεωνές (video)

0

Σε δυσάρεστη περιπέτεια εξελίχθηκε μια γιορτή τρύγου στο νέο οινοποιείο PAPADAS των Αρχαίων Κλεωνών μετά την εισβολή της αστυνομίας. Στο νοσοκομείο ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαδάς καθώς κατά την απόπειρα σύλληψής του, αισθάνθηκε έντονη δυσφορία λόγω καρδιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Οι ιδιοκτήτες του Green Theater στις Αρχαίες Κλεωνές, το γνωστό ζευγάρι Θανάσης Παπαδάς και Ειρήνη Βελιμαχίτη, πρόσφατα δημιούργησαν ένα μικρό οινοποιείο (Papadas winery) ακριβώς δίπλα στο θέατρο αλλά και στην επί πολλά έτη μόνιμη κατοικία τους στο όμορφο χωριό της Νεμέας. Σύμφωνα με όσα είπαν στο sfedona.gr θέλησαν να διοργανώσουν μια μικρή γιορτή, κάτι σαν εγκαίνια, τώρα την περίοδο του τρύγου. Ετσι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου προσκάλεσαν μικρούς και μεγάλους να τρυγήσουν μαζί μετά μουσικής, κρασιού και σπιτικών μεζέδων στον μεγάλο εξωτερικό χώρο που διαθέτει το οινοποιείο.

Λίγο πριν ξεκινήσει το πάτημα των σταφυλιών και με την παρουσία περίπου 20 ατόμων στο χώρο που τηρούσαν το πρωτόκολλο υγιεινής λόγω κορονοϊού , όπως μας μετέφερε ο κος Παπαδάς, αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο οινοποιείο.

“Φασιστική επιδρομή στο σπίτι και στο οινοποιείο μου. Με κακοποίησαν, με συνέλαβαν και σταμάτησαν τον τρύγο 15 αστυνομικοί και μια κλούβα του ανακριτικού (!) Μεταφέρθηκα με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Κατάργηση της Δημοκρατίας και του κράτους Δικαίου και όλα αυτά με την συνεργασία του Δημάρχου Νεμέας”, καταγγέλλει ο κος Παπαδάς.

Το sfedona.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, ο οποίος υποστηρίζει πως όχι μόνο δεν έχει καμία ανάμειξη στο συμβάν αλλά γνωρίζοντας τον κ. Παπαδά προσπάθησε να τον “προστατέψει” προειδοποιώντας τον.

“Περίπου μία εβδομάδα πριν την εκδήλωση ήρθε στο Δημαρχείο επίσημο έγγραφο που καλεί το Δήμο να ελέγξει αν το Greentheater (που σύμφωνα με τη διαφήμιση θα διεξαγόταν η γιορτή του τρύγου) διαθέτει νόμιμη άδεια. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Παπαδά και του ζητήσαμε, εφόσον υπάρχει πρόβλημα με την άδεια, να ακυρώσει την εκδήλωση κάτι που δεν έγινε και ακολούθησαν όλα όσα ακολούθησαν.

Ο κος Παπαδάς ισχυρίζεται ότι πολιτικές σκοπιμότητες κρύβονται πίσω απ΄όλα αυτά καθώς συχνά δέχεται επιθέσεις από ακροδεξιούς λόγω των “αριστερών φρονημάτων” του.

“Δεν γνωρίζω ποια ήταν η παράβαση μου για να με συλλάβουν. Θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου”, δήλωσε ο κος Παπαδάς.

 

 

“Δεν είναι αθώοι”: Το σύνθημα που έχει “πλημμυρίσει” το Facebook

Previous article

Συμμετοχή Νίκου Ταγαρά σε τηλεδιάσκεψη για την Κορινθιακή Σταφίδα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.