5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σχολικά bazaars με ασφάλεια από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Αποστολή μας… να Χαμογελούν τα Παιδιά

0
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα σχολικά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, να υποδεχτούν την σχολική χρονιά με Χαμόγελο και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού. Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας λόγω της πανδημίας που έχει πλήξει τη χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία του κόσμου στα παιδιά, φέτος περισσότερο από ποτέ σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.

Για την περιοχή μας, προσκαλούμε τους φίλους και υποστηρικτές του Οργανισμού να επισκεφτούν:

·         Την Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, στο Εμπορικό πάρκο ‘MARE WEST’, ώρες 10:00 – 20:00

·         Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, στα Μέγαρα, στην κεντρική πλατεία, έναντι Εθνικής Τράπεζας, ώρες 10:00-20:00

·         Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο Κιάτο, στον πεζόδρομο της Κλεισθένους (πλησίον ALPHA BANK), ώρες 10:00-20:00

·         Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Λουτράκι, παραλιακός πεζόδρομος Ποσειδώνος, έναντι ξενοδοχείου ‘Αχίλλειον’ (ώρες 18:00-23:00 την Παρασκευή και 11:00-22:00 το Σάββατο).

Για άλλη μία φορά διοργανώνουμε bazaars με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού μας και των δράσεών μας, Σ’ αυτά, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά, πάντα σε προσιτές τιμές. Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο e-shop μας: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Βενζίνη, Diesel ή κάτι άλλο; Τι σε συμφέρει τελικά;

Previous article

Ταξιδέψαμε με τις “Αλκυονίδες” ανάμεσα σε Ουρανό και Γη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.